«Νταής» η Καμάλα Χάρις: Συνεργάτες της την κατηγορούν για bullying

Ήδη δύο έχουν παραιτηθεί - Όλοι λένε πως είναι συνέχεια απροετοίμαστη

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά από δημοσίευμα που αναφέρει πως η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις κάνει «bullying και ασκεί διαρκώς κριτική» στους υπαλλήλους της.  

Καμάλα Χάρις: Έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ για 85 λεπτά - Πού ήταν ο Μπάιντεν;

Όλα ξεκίνησαν όταν η Washington Post πραγματοποίησε συνέντευξη με 18 άτομα που συνδέονται για την αντιπρόεδρο. Μεταξύ άλλων, πολλοί αναφέρουν πως η Καμάλα Χάρις δεν προετοιμάζεται κατάλληλα για τη δουλειά της, καθώς δε διαβάζει τις ενημερώσεις που της ετοιμάζουν οι υπάλληλοί της. Όταν αναπόφευκτα επικρίνεται για το γεγονός ότι δεν είναι «διαβασμένη», εκείνη ξεσπά στους υπαλλήλους της.  

Καμάλα Χάρις

Καμάλα Χάρις/ AP

Το άρθρο της Washington Post, που έβαλε «φωτιά» στον Λευκό Οίκο, δημοσιεύτηκε μετά την παραίτηση δύο υψηλόβαθμων στελεχών που εργάζονταν για την Χάρις.  

Καμάλα Χάρις: Η κίνησή της μετά τη χειραψία με τον πρόεδρο της Ν.Κορέας

«Με την Καμάλα Χάρις, πρέπει να υπομένεις μια συνεχή κριτική που καταστρέφει την ψυχή σου καθώς και τη δική της έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επομένως, ουσιαστικά στηρίζεις έναν νταή και δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί» δήλωσε στην εφημερίδα ένα μέλος του προσωπικού της.  

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν φήμες για την συμπεριφορά της Αντιπροέδρου. Το 2013 ένα εργαζόμενός της είχε παραιτηθεί για τους ίδιους λόγους, μέσα σε μόλις 5 μήνες που δούλευε για εκείνη. Ο Τζιλ Ντουράν σχολίασε το γεγονός στη Washington Post: «Ποιοι είναι οι επόμενοι ταλαντούχοι άνθρωποι που θα προσλάβεις, μετά θα τους κάψεις, και θα τους βάλεις να προσποιηθούν πως αποσύρονται για θετικούς λόγους;». 

Τζο Μπάιντεν: Πόση είναι η περιουσία του - Πάμπλουτη η Κάμαλα Χάρις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top