Μίσιγκαν: 15χρονος ο δράστης της επίθεσης - Σκότωσε τρεις συμμαθητές του

Άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο μέσα στο σχολείο του

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θρηνούν τα θύματα των πυροβολισμών στις ΗΠΑ -  AP Video

Ένας 15χρονος συνελήφθη για το νέο αιματηρό περιστατικό στις ΗΠΑ. Ο μαθητής άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο του σε κωμόπολη του Μίσιγκαν, σκοτώνοντας τρεις συμμαθητές του.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε λύκειο του Μίσιγκαν - Τρεις νεκροί

Οι τρεις μαθητές που έχασαν τη ζωή τους είναι ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο υπέκυψε στα τραύματά του κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο με περιπολικό, και δύο κορίτσια, ηλικίας 14 και 17 ετών, σύμφωνα με τις αρχές.

Από τους οκτώ τραυματίες, οι επτά είναι μαθητές, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Επίσης τουλάχιστον δύο κορίτσια, ηλικίας 14 και 17 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά στο στήθος και το ένα από αυτά έχει διασωληνωθεί..

Μίσιγκαν σχολείο

Μίσιγκαν

Οι μαθητές πενθούν για τους συμμαθητές τους που σκοτώθηκαν - AP

Μίσιγκαν πυροβολισμοί

«Μπορώ να σας πω ότι πυροβόλησε πολλές φορές», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι χρησιμοποίησε ένα ημιαυτόματο πιστόλι, το οποίο είχε αγοράσει ο πατέρας του στις 26 Νοεμβρίου, μαζί με τρεις γεμιστήρες 15 σφαιρών.

Λίγο μετά τους πυροβολισμούς, μαθήτρια ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι στο σχολείο γίνονται τακτικά ασκήσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών και όλοι ήξεραν τι να κάνουν και πώς να αντιδράσουν.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της στον χώρο του σχολείου, το οποίο αποκλείστηκε όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, περίπου δέκα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top