Κοσμοσυρροή στο τελευταίο «αντίο» στον Ζαν-Πολ Μπελμοντό

Παρουσία Αλέν Ντελόν η κηδεία

Η Γαλλία αποχαιρετά σήμερα τον αγαπημένο της Μπεμπέλ, τον ηθοποιό Ζαν-Πολ Μπελμοντό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. 

Πέθανε ο Ζαν Πολ Μπελμοντό

Στην εκκλησία Σεν Ζερμεν ντε Πρε, τελέστηκε το πρωί η νεκρώσιμος ακολουθία του Ζαν Πολ Μπελμοντό μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Στον εξωτερικό χώρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που στη θέα της σορού του μεγάλου ηθοποιού ξέσπασε σε χειροκροτήματα. 

Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο του παγκόσμιου κινηματογράφου/Φωτογραφία ap images

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο άλλος θρύλος του γαλλικού σινεμά, Αλέν Ντελόν, που έφθασε κρατώντας μπαστούνι και υποβασταζόμενος από τον γιο του. Ο Ντελόν δεν έκρυψε τη θλίψη του στο άκουσμα του θανάτου του Μπελμοντό με τον οποίο ήταν φίλοι για περισσότερο από 60 χρόνια.

Ο Αλέν Ντελόν στην κηδεία του αγαπημένου του φίλου/ Φωτογραφία ap images

Στη συνέχεια ακολούθησε η αποτέφρωση της σορού του μεγάλου ηθοποιού που πραγματοποίηθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Χθες με μια λιτή αλλά συγκινητική τελετή με τους επικήδειους, η Γαλλία, με προεξάρχοντα τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Εμμανουέλ Μακρόν, αποχαιρέτησε στο μέγαρο των Απομάχων, τον Ζαν Πολ Πελμοντό, τον ηθοποιό θρύλο του γαλλικού, αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top