Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο μπάτλερ της αποκάλυψε την τελευταία της σχέση

Δεν ήταν ο Ντόντι, αλλά κάποιος άλλος μουσουλμάνος...

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τη ζωή της Πριγκίπισσας Diana

Χθες, Τρίτη 31 Αυγούστου 2021, συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Diana: 16 + 1 εμφανίσεις της Lady Di που άφησαν εποχή

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ανήμερα της επετείου του θανάτου της, σχετικά με τα όσα έγραψε ο μπάτλερ της Νταϊάνα στο βιβλίο του με τίτλο: «Στις υπηρεσίες της Βασίλισσας». 

Κάρολος Νταιάνα

Ο Πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την Νταΐάνα/ AP

Ο μπάτλερ της αδικοχαμένης πρώην συζύγου του πρίγκιπα Κάρολου δηλώνει μέσα στο βιβλίο του πως ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ, αλλά κάποιος άλλος μουσουλμάνος...

Πριγκίπισσα Diana: Τα μυστικά ομορφιάς της που αξίζει να γνωρίζεις

Το ρεπορτάζ της Bild γράφει χαρκατηριστικά: «Ο κόσμος πίστευε τότε ότι η Νταϊάνα και ο Ντόντι αλ Φαγέντ ήταν ζευγάρι, ωστόσο, ο μπάτλερ της Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, υποστηρίζει ότι ο Πακιστανός καρδιοχειρουργός Χασνάτ Καν ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής της!».

William - Harry ξανά μαζί: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana!

Ο καρδιοχειρουργός από το Πακιστάν είχε σχέση με την πριγκίπισσα Νταΐάνα για δύο χρόνια. 

Ο μπάτλερ της ισχυρίζεται στο βιβλίο του ότι συχνά βοηθούσε το ζευγάρι, προκειμένου να μην ανακαλύψουν τα ΜΜΕ τη σχέση τους: «Ήμουν ο αγγελιοφόρος, οδηγούσα το αυτοκίνητό μου στο παλάτι, κρύβοντας τον Χασνάτ στο πίσω κάθισμα με μια κουβέρτα».

Πριγκίπισσα Νταιάνα

Μάλιστα, ο μπάτλερ Μπάρελ δηλώνει πως η Νταϊάνα ήθελε να παντρευτεί τον Χασνάτ Καν, ενώ σκεφτόταν να γίνει μουσουλμάνα για χάρη του. 

Meghan-Diana: Οι δύο γυναίκες που τόλμησαν να τα «βάλουν» με το Μπάκιγχαμ

«Μια μέρα μου είπε: «Πολ, μπορείς να οργανώσεις κάτι για να παντρευτούμε κρυφά με τον Πολ;»

Ωστόσο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα της ήξερε ότι αυτός ο έρωτας ήταν καταδικασμένος λόγω της θρησκείας του καρδιοχειρουργού, την οποία το παλάτι δε θα μπορούσε ποτέ να δεχτεί σε εκείνη την εποχή. 

Ποιος ήταν ο Χασνάτ Καν, ο τελευταίος άντρας που είχε σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα; 

Η Νταϊάνα πέθανε σε ηλικία 36 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στο Παρίσι. Άφησε την τελευταία της πνοή με τον Ντόντι αλ Φαγέντ να βρίσκεται στο πλευρό της, γεγονός που οδήγησε την κοινή γνώμη να θεωρεί πως οι δυό τους βρίσκονταν σε σχέση. 

The Crown: Αλήθειες και μύθοι από τον μπάτλερ της Diana

Όλα δείχνουν, όμως, πως η καρδιά της χτυπούσε δυνατά για τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν.

Ο μουσουλμάνος καρδιοχειρουργός ήταν o μεγαλύτερος από τα τέσσερα αδέλφια μιας συντηρητικής, αγαπημένης, μεγαλοαστικής οικογένειας στο Jhelum του Πακιστάν. Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα ασανσέρ στο Royal Brompton Hospital, όταν η πριγκίπισσα επισκεπτόταν τον σύζυγο της νοσοκόμας, τον Joseph Toffolo που νοσηλευόταν εκεί με επιπλοκές ύστερα από μια επέμβαση τριπλού bypass. Ο Χασνάτ Καν ήταν ο επιβλέπων γιατρός, βοηθός του διακεκριμένου χειρουργού Γιακούμπ.

Η πριγκίπισσα μελετούσε με πάθος την καρδιολογία και μάλιστα διάβαζε στα κρυφά και το Κοράνι. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top