Τουρκία: Δολοφόνησε τις κόρες του γιατί του ζήτησε διαζύγιο η σύζυγός του

Η γυναίκα είχε ζητήσει διαζύγιο από τον ιμάμη επειδή την κακοποιούσε

ιμάμης

Κατηγορούμενος ότι δολοφόνησε τις τρεις ανήλικες κόρες του είναι ένας ιμάμης στην Τραπεζούντα. Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές και κρατείται.

Οι σοροί των τριών κοριτσιών ηλικίας 4, 7 και 11 ετών εντοπίστηκαν στο σπίτι τους στο χωριό Ουλουαγάτς. Ο δράστης φέρεται πως σκότωσε τα παιδιά του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του, η οποία μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκε από εκείνον, είχε ζητήσει διαζύγιο. 

Χθες, Τρίτη, το δικαστήριο είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του ιμάμη από την οικογένειά του για έναν μήνα, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο πατέρας πήρε τα παιδιά με σκοπό να τα επιστρέψει στη μητέρα τους αυθημερόν. 

Ο πατέρας μαζί με τα κορίτσια πήγαν στην άκρη ενός ποταμού σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι, όπου και τα πυροβόλησε. Ο κατηγορούμενος για τον φόνο πατέρας στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 112 και κατήγγειλε τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίων των διεθνών μέσων, ο πατέρας-φονιάς, πριν το περιστατικό είχε πάει σε συμβολαιογράφο και είχε μεταβιβάσει στον αδερφό του όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top