Ρωσία: Συνετρίβη στη θάλασσα το αεροπλάνο με τους 28 επιβάτες

Είχε χαθεί από τα ραντάρ - Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

Στο σημείο της συντριβής μεταβαίνουν σωστικές δυνάμεις- βίντεο ΑΡ

Στη θάλασσα της ανατολικής χερσονήσου της Καμτσάτκα της Ρωσίας συνετρίβη το αεροπλάνο, που αγνοείτο, σύμφωνα με το Reuters. Στο σημείο μεταβαίνουν 

Η συντριβή έγινε καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων της RIA. Η πτήση είχε προορισμό την Παλάνα, μία κωμόπολη της Ρωσίας. Οι επιβαίνοντες ήταν 28 άτομα, ανάμεσά τους και η δήμαρχος Olga Mokhireva, ανέφερε το πρακτορείο TASS στις τοπικές αρχές.

H επαφή με το αεροσκάφος χάθηκε, καθώς πετούσε στην περιοχή Καμτσάτκα. Στη συνέχεια το αεροπλάνο δεν εντοπιζόταν ούτε στα ραντάρ. 

Στο αεροπλάνο An-26 επέβαιναν έξι μέλη του πληρώματος και 22 επιβάτες, ανάμεσά τους ένα παιδί, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, ενώ η κυβέρνηση της Καμτσάτκα ανέφερε ότι επέβαιναν στο αεροσκάφος δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

«Ένα ελικόπτερο και στρατεύματα από το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης προετοιμάζονται για μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το sputnik.com.

Οι μετεωρολόγοι σημείωσαν ότι υπήρχε στην περιοχή oμίχλη, αλλά η ορατότητα ήταν εντός του φυσιολογικού εύρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top