Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος Τζόνσον - Πότε θα γίνει το γαμήλιο πάρτι

Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν λίγες ημέρες πριν την τελετή

Μυστικός γάμος για τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον με την επί χρόνια σύντροφό του Κάρι Σίμοντς. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (30/5)

Υπό άκρα μυστικότητα τελέστηκε ο γάμος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του Κάρι Σίμοντς. 

Μυστικός γάμος για τον Μπόρις Τζόνσον και την Κάρι Σίμοντς

Η τελετή έγινε το Σάββατο στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ, ενώ ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με μέλη της οικογένειας και φίλους στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας στη Ντάουνινγκ Στριτ με θέμα το καλοκαίρι. Η όμορφη Κάρι επέλεξε να ενοικιάσει το νυφικό της, δια χειρός του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου (Costarellos).

γάμος Τζόνσον

Το παραμυθένιο νυφικό της Κάρι Σίμοντς δια χειρός Έλληνα σχεδιαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος ήταν κανονισμένος εδώ και πολύ καιρό, όμως οι 30 καλεσμένοι που τήρησαν τον «όρκο σιωπής» να μην αποκαλύψουν το γεγονός, φέρεται να ενημερώθηκαν μόλις έξι μέρες πριν την τελετή για τον γάμο.

Το ζευγάρι θα καθυστερήσει τον μήνα του μέλιτος για έναν χρόνο, αφού ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει αυξημένες υποχρεώσεις λόγω της πανδημίας. Όσον αφορά το γαμήλιο πάρτι, ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους να κρατήσουν για ακόμη έναν χρόνο το προσκλητήριο, αφού θα εορταστεί τον Ιούλιο του 2021.

Μπόρις Τζόνσον γάμος
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top