Στάθης Άνθης: Ταυτοποιήθηκε η σορός του στη Βρετανία

Ο αδελφός του ηθοποιού αγνοούταν από τις 8 Μαρτίου

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός Έλληνα στη Βρετανία. Η σορός που είχε βρεθεί πριν από λίγο διάστημα, ταυτοποιήθηκε από τις βρετανικές Αρχές κι ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον αδελφό του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη.

Εξαφάνιση Άνθη: Βρέθηκε σορός που έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

O ηθοποιός, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε καταγγείλει γνωστό ηθοποιό για βιασμό, είχε μιλήσει στο περιοδικό «Ok!» και είχε εξομολογηθεί ότι ήταν ένα ψυχολογικό ράκος, εξαιτίας της εξαφάνισης του αδελφού του. Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 13 Μαρτίου ότι αγνοείτο ο Στάθης,  όταν επικοινώνησε με τον άλλον του αδελφό η διευθύντρια του ξενοδοχείου, στο οποίο εργαζόταν στην Αγγλία. 

Ψυχολογικό ράκος ο Δημήτρης Άνθης λόγω της εξαφάνισης του αδελφού του

«Το μόνο που αποκλείω είναι να έκανε κακό στον εαυτό του. Το μόνο του άγχος, από ό,τι γνώριζα, ήταν ότι στενοχωριόταν που δε δούλευε. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να έβαζε τέλος στη ζωή του για αυτό τον λόγο» είχε δηλώσει στα τέλη Μαρτίου, ο Δημήτρης Άνθης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, Σταύρος Γεωργίου, επιβεβαίωσε σήμερα τη δυσάρεστη είδηση μιλώντας στο Mega.

«Δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θεωρούμε δολοφονία αυτό που έγινε. Έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας νεκροτομής και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων», είπε. Ο κ. Γεωργίου σημείωσε πως υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία οφείλουν να απαντήσουν οι βρετανικές Αρχές.

Yπενθυμίζεται πως ο 33χρονος εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην Αγγλία. Η διευθύντρια του ξενοδοχείο επικοινώνησε με την οικογένεια στις 13/3, λέγοντας πως είχαν χάσει τα ίχνη του από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Αγνοείται εδώ και 10 μέρες ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη στην Αγγλία

Στις 20/4/21, είχε βρεθεί σορός ενός άνδρα από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία που είχε τα ίδια τατουάζ με τον εξαφανισμένο Στάθη: ένα σε σχήμα καρδιάς στο στήθος και ένα στη δεξιά γάμπα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top