Τουρκία: Απανωτά «χαστούκια» στον Ερντογάν, ακόμα κι από τη «φίλη» Μέρκελ

Δημοσκοπική κατρακύλα δίχως τέλος για τον Σουλτάνο

Τελειώνουν τα χάδια που εξέθρεψαν τη μεγαλομανία του Ερντογάν και μετατρέπονται σε απανωτά «χαστούκια» από Ευρώπη, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή. Ακόμη και η «φίλη» του, Άνγκελα Μέρκελ, σταμάτησε να τον «χαϊδεύει» τη στιγμή που η αντιπολίτευση απειλεί να τον στείλει σε δίκη για εσχάτη προδοσία.

Τουρκία: Σε απόγνωση ο Ερντογάν - Απειλεί με αντίποινα τις ΗΠΑ

«Είναι αδίκημα να λες πως "ο Ερντογάν κάνει λάθος". Και εμείς αυτό το αδίκημα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και να σκάσει και να πλαντάξει ο Ερντογάν» διαμήνυσε ο Ενγκίν Αλτάι, αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μέρκελ - Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, τον Ιανουάριο του 2020- φωτογραφία ΑΡ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μέρκελ - Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, τον Ιανουάριο του 2020- φωτογραφία ΑΡ

Μέρκελ σε Ερντογάν: «Φύγετε από τη Λιβύη» 

Τα «χαστούκια» πέφτουν σαν βροχή. Ακόμη και η Μέρκελ του τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια, ζητώντας του να φύγει από τη Λιβύη, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες.

Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα από τη Μέρκελ μετά τη συνομιλία με Ερντογάν!

«Μια ταχεία έναρξη της αποχώρησης των ξένων στρατιωτών και μισθοφόρων από την Λιβύη θα έστελνε ένα σημαντικό μήνυμα» υποστήριξε η Γερμανίδα καγκελάριος.

«Τινάχθηκε» στον αέρα η συνάντηση Τουρκίας - Αιγύπτου

Ο Ερντογάν «τρώει» πόρτα και από τον Αλ Σίσι, ο οποίος με μαεστρία τον εκθέτει στη διεθνή κοινότητα. Σύμφωνα με πηγές του Al Arabiya , το Κάιρο για να τα βρει με την Άγκυρα έθεσε δύο όρους που γνώριζε εξαρχής ότι θα απορριφθούν. 

Η Αίγυπτος επιμένει να τους παραδώσουν τους τρομοκράτες  που ανήκουν στη Μουσουλμανική Αδελφότητα, όπως και να φύγουν εδώ και τώρα οι Τούρκοι από τη Λιβύη. 

Τουρκία: Δημοσκοπική κατρακύλα δίχως τέλος για τον Ερντογάν

Οι Τούρκοι βλέπουν ξεκάθαρα την πολιτική κοροϊδία του σουλτάνου και στέλνουν μήνυμα μέσω των δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα με το αξιόπιστο Κέντρο Επιχειρησιακών Κοινωνικών Ερευνών σε  ερώτηση «αν γίνονταν εκλογές ποιον θα ψήφιζαν;», ο Ερντογάν θα έχανε την καρέκλα του και από τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, αλλά και από τον Εκρέμ Ιμάμογλου.

Τα ποσοστά του Δημάρχου της Κωνσταντινούπολης είναι υψηλά, παρά την έρευνα που διέταξε εις βάρος του ο Ερντογάν , γιατί περπάτησε με τα χέρια πίσω από την πλάτη του στον τάφο του Μωάμεθ του Πορθητή και αυτό υποτίθεται πως δείχνει ασέβεια.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top