Τουρκία: Σε απόγνωση ο Ερντογάν - Απειλεί με αντίποινα τις ΗΠΑ

Αφορμή είναι η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Δύο 24ωρα μετά το «χαστούκι» Μπάιντεν σε Ερντογάν, οι Τούρκοι απειλούν με αντίποινα τις ΗΠΑ για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας. Την ίδια ώρα, οι σύμβουλοι του Ερντογάν βγαίνουν στα κανάλια και αναλύουν την εξοπλιστική θωράκιση της Ελλάδας, εκτοξεύοντας απειλές για θερμό επεισόδιο.

Το μήνυμα Δένδια σε Τουρκία με αφορμή την επέτειο του Τσέρνομπιλ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Τούρκοι, βλέποντας την Ελλάδα να εξοπλίζεται τη στιγμή που εκείνοι μετά και τις αμερικανικές κυρώσεις για τους s-400 δεν μπορούν ούτε βίδα να αγοράσουν από τις ΗΠΑ.

Φοβισμένος ο σύμβουλος του Ερντογάν, «πίεσε» δημοσίως για θερμό επεισόδιο λέγοντας ούτε λίγο-ούτε πολύ: «βιαστείτε, προτού δυναμώσουν κι άλλο οι Έλληνες». 

Σε απόγνωση ο Ερντογάν

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Ερντογάν βρίσκεται σε «εξοπλιστική απόγνωση». Έφτασε στο σημείο να βάλει αγγελία στις εφημερίδες, ζητώντας τούρκους μηχανικούς να συνδράμουν στην κατασκευή τουρκικού μαχητικού.

Στην Προεδρική Φρουρά ο Ν. Δένδιας

Ο ΥΠΕΞ επισκέφθηκε σήμερα την Προεδρική Φρουρά και ξεναγήθηκε στο εργαστήρι όπου ράβεται η ενδυμασία των ευζώνων. 
Νωρίτερα, συναντήθηκε με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία ενημέρωσε για τις πρόσφατες εξελίξεις στα εθνικά θέματα και για την άτυπη 5μερη για το κυπριακό που ξεκινά αύριο στην Γενεύη. 

Γενοκτονία των Αρμενίων: Το τουρκικό ΥΠΕΞ κάλεσε τον Αμερικανό πρέσβη

Απειλούν με αντίποινα οι Τούρκοι

Τώρα, παρά την ύποπτη αφωνία Ερντογάν, οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει να απειλούν με αντίποινα τις ΗΠΑ για την ιστορική απόφαση Μπάιντεν, να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Αρμενίων. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top