Ο πρίγκιπας Κάρολος αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου

Πώς θα επηρεαστούν Harry και Meghan εάν περιορίσει τα έξοδα της μοναρχίας

Τα δάκρυα του πρίγκιπα Κάρολου όταν αντίκρυσε τα χιλιάδες μηνύματα Βρετανών έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στη μνήμη του πατέρα του Φιλίππου. Βίντεο από δελτίο ειδήσεων του Star (15/4)

Σχεδόν 20 ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Φιλίππου που βύθισε στη θλίψη τόσο τη βασιλική οικογένεια όσο και τους Βρετανούς. Τα σενάρια διαδοχής του από τον γιο του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο κάνουν τον γύρο των βρετανικών μέσων.

Κηδεία Φίλιππου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο Κάρολος

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται πηγές της βασιλικής οικογένειας, ο 72χρονος Κάρολος πρόκειται να συνοδεύει την Ελισάβετ σε επερχόμενες εμφανίσεις της, αρχής γενομένης από την εκδήλωση για την Κρατική Έναρξη του Κοινοβουλίου, αρμοδιότητα του πατέρα του.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκάλεσε μυστικό οικογενειακό συμβούλιο

πρίγκιπας Κάρολος

Ο πρίγκιπας Κάρολος συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του. ap images

Συγκεκριμένα, πηγές του Παλατιού ανέφεραν στη Sun ότι η βασίλισσα δε θέλει το στέμμα να παραλείψει μια γενιά και να δοθεί στο πρίγκιπα William και ότι ο πρίγκιπας Κάρολος θα αρχίσει να αναλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στη βασιλική ζωή».

«Θα υπάρξει μια ορατή επίδειξη υποστήριξης για τη βασίλισσα από ανώτερα μέλη της οικογένειας σε μελλοντικές εκδηλώσεις, και το άνοιγμα του Κοινοβουλίου δεν αποτελεί εξαίρεση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2019 ο πρίγκιπας Κάρολος συνόδευσε τη βασίλισσα στην ίδια εκδήλωση που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του κοινοβουλευτικού έτους, αντικαθιστώντας τον πατέρα του που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Κάρολος - Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο στο άνοιγμα του Κοινοβουλίου το 2019. ap images

Ο πρίγκιπας Κάρολος, τα έξοδα της μοναρχίας, ο Harry και η Meghan 

Αλλαγές στο πρωτόκολλο και τα λειτουργικά έξοδα του Μπάκιγχαμ φέρεται να εξετάζει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, προτεραιότητά του όταν καθίσει στον θρόνο είναι να εξοικονομήσει χρήματα, να εξορθολογήσει τη λεγόμενη εταιρεία, «firm», και να γυρίσει σελίδα στην πληγωμένη μοναρχία.

William - Harry: Tι είπαν μεταξύ τους; - Ειδικοί «διάβασαν» τα χείλη τους

Harry William

Harry και William στην κηδεία του παππού τους Φίλιππου. ap images

Όπως μεταδίδουν βρετανικά δημοσιεύματα, στην πιο περιορισμένη εκδοχή της βασιλικής οικογένειας που επεξεργάζεται ο Κάρολος θέση θα έχουν μόνο ο ίδιος, η σύζυγός του Καμίλα, ο γιος του William και η σύζυγός του Kate με τα τρία παιδιά τους.

Τα υπόλοιπα μέλη μέλη της βασιλικής οικογένειας θα ενθαρρυνθούν να αναλάβουν αμειβόμενη εργασία και είναι πιθανόν να χάσουν τους τίτλους τους, με τα σενάρια να δείχνουν ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενδέχεται να «απομακρυνθούν» εντελώς από τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top