Χάντερ Μπάιντεν: «Αγόραζα ναρκωτικά στους δρόμους της Ουάσινγκτον»

Ο αλκοολισμός, τα ναρκωτικά και η παράνομη σχέση με τη χήρα του αδερφού του

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τις τραγωδίες που σημάδεψαν τη ζωή του Αμερικανού προέδρου

Τη σκοτεινή τροπή που πήρε η ζωή του μετά τον θάνατο του αδερφού του περιγράφει στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Beautiful Things» ο μικρότερος γιος του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, Χάντερ. 

Ο 51χρονος σήμερα Χάντερ αφηγείται την πολύ δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του αδερφού του, Μπο Μπάιντεν, από καρκίνο στον εγκέφαλο το 2015. 

Ο Μπο Μπάιντεν το 2011 / AP Images

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Χάντερ κάνει κατάθεηση ψυχής και μιλά ανοιχτά για όλα τα σκάνδαλα και τις λάθος επιλογές που στιγμάτισαν για πάντα τη ζωή του εκείνη την περίοδο. Μιλά για τη χρήση ναρκωτικών, τον εθισμό του στο αλκοόλ, την παράνομη σχέση με τη σύζυγο του αδικοχαμένου αδερφού του αλλά και για την ουκρανική εταιρεία με την οποία είχε επαγγελματικές συναλλαγές. 

«Έψαχνα ναρκωτικά και με σημάδεψαν με όπλο στο κεφάλι»

«Αγόραζα κρακ στους δρόμους της Ουάσινγκτον και μετά έφτιαχνα τα δικά μου ναρκωτικά σε διαμέρισμα ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες» αναφέρει χαρακτηριστικά στις σελίδες της βιογραφίας του. Αποκαλύπτει μάλιστα, ότι για ένα διάστημα φιλοξενούσε έναν άστεγο χρήστη ναρκωτικών, χαρακτηρίζοντας τη σχέση «συμβιωτική». «Ήμασταν και οι δύο εθισμένοι στο κρακ και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για αυτό» αναφέρει.

Τζο Μπάιντεν: Οι τραγωδίες που σημάδεψαν τη ζωή του

Μεταξύ άλλων, ο γιος του Αμερικανού προέδρου αποκαλύπτει ότι έχει βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, όπως τότε που άγνωστος τον σημάδεψε με όπλο στο κεφάλι κατά την αναζήτησή του για ναρκωτικά. «Περπατούσα ανάμεσα σε κορμιά ξαπλωμένα σε χαρτόνια. Λίγο πιο πέρα, διέκρινα μια γερμένη, σκοτεινή σκηνή. Ήταν θεοσκότεινα. Ξαφνικά είδα ένα όπλο να σημαδεύει το πρόσωπό μου», γράφει.

«Ήμουν εθισμένος αλλά ο πατέρας μου δε με εγκατέλειψε»

Όπως περιγράφει ο Χάντερ, εκτός από τα ναρκωτικά, υπήρε εθισμένος στο αλκοόλ. Αναφέρει ότι μπορεί να έπινε συνεχόμενα για 16 ώρες ενώ όταν αγόραζε μπουκάλι από την κάβα κοντά στο σπίτι του, δεν άντεχε να μην το ανοίξει πριν καλά καλά επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Τζο Μπάιντεν μαζί με τον γιο του, Χάντερ / AP Images

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε πολύ δύσκολη φάση της ζωής του, είχε χάσει πολλά κιλά και κοιμόταν σε φθηνά μοτέλ, ο Χάντερ μιλά με αγάπη για τον πατέρα του, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Μια μέρα τον επισκέφτηκε στο διαμέρισμά του και του είπε «Ξέρω ότι δεν είσαι καλά, Χάντερ. Χρειάζεσαι βοήθεια».

«Δεν με άφησε ποτέ να πιστέψω ότι τα πάντα έχουν χαθεί. Δεν με εγκατέλειψε ποτέ, δεν με περιφρόνησε ποτέ, δεν με έκρινε ποτέ, όσο άσχημα κι αν πήγαιναν τα πράγματα. Και πιστέψτε με, στη συνέχεια τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ, πολύ χειρότερα» γράφει.

Η παράνομη σχέση του με τη χήρα του αδερφού του

Η παράνομη σχέση του με τη χήρα του αδερφού του ήταν και η αρχή του τέλους για τον γάμο του με την Κάθριν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Παντρεύτηκαν το 1993 και ο γάμος τους τελείωσε το 2017, αφού η Κάθριν έμαθε για τη σχέση με τη Χάλι. 

Ο Χάντερ Μπάιντεν με τη σύζυγό του, Μελίσα, και τον γιο τους Μπο / AP Images

«Η σχέση μας ξεκίνησε σαν μια απεγνωσμένη προσπάθεια και από τους δύο να βρουμε την αγάπη που είχαμε χάσει, και η διάλυσή της έκανε ακόμα πιο έντονη την τραγωδία...Ξεκαθάρισε το προφανές: Ό,τι είχε χαθεί, είχε χαθεί για πάντα. Ό,τι σπάει, δεν ξανακολλά» αναφέρει.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Κάθριν έμαθε για την παράνομη σχέση από μηνύματα του συζύγου της στο iPad του και αποφάσισε να τον χωρίσει. «Τον αποκάλεσε ''άρρωστο''» αποκαλύπτει πηγή της εφημερίδας. Η σχέση του Χάντερ με τη Χάλι φέρεται να ξεκίνησε δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Το 2019 ο Χάντερ παντρεύτηκε την ακτιβίστρια, Μελίσα Κοέν και απέκτησαν ένα παιδί, το οποίο ονόμασαν Μπο Μπάιντεν Τζούνιορ. Σήμερα είναι «καθαρός» και ζει με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια.

Τι συνέβη με την ουκρανική εταιρεία

Σκάνδαλο είχε προκαλέσει η θητεία του Χάντερ στο συμβούλιο της ουκρανικής εταιρείας αερίου, μια πληροφορία που είχαν χρησιμοποιήσει οι Ρεπουμπλικανοί για να υπονομεύσουν την προεκλογική καμπάνια του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020.

Όπως έγραψε ο Χάντερ στην αυτοβιογραφία του, η θητεία του δεν ήταν αντιδεοντολογική ούτε έδειχνε έλλειψη κρίσης από μεριάς του, παρόλα αυτά μετανιώνει για την επιλογή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top