Γιούρι Γκέλλερ: «Το πλοίο στο Σουέζ κουνήθηκε χάρη στη δύναμη του μυαλού»

Ο μάγος έδινε... οδηγίες στους πολίτες να επικεντρωθούν συγκεκριμένη ώρα

Το Ever Given «ξεκόλλησε» τελικά από τη Διώρυγα του Σουέζ. AP Hub Video

Ο πασίγνωστος πνευματιστής με καταγωγή από το Ισραήλ Γιούρι Γκέλλερ ισχυρίζεται ότι το Ever Given που είχε «κολλήσει» στη Διώρυγα του Σουέζ μετακινήθηκε χάρη στη δύναμη της σκέψης των ανθρώπων!

Διώρυγα Σουέζ: Ξανακόλλησε αλλά αποκολλήθηκε τελικά το πλοίο Ever Given

Για την ακρίβεια, ο Γιούρι Γκέλλερ, σύμφωνα με την Jerusalem Post, έδινε οδηγίες στους ανθρώπους που πιστεύουν στις δυνάμεις τους να επικεντρώνονται καθημερινά στις 11:11 ώστε να μετακινηθεί το Ever Given.

Η συγκεκριμένη ώρα, στην αριθμολογία, πιστεύεται ότι κατέχει πνευματική σημασία. Για πολλούς, όταν κοιτάζουν το ρολόι και βλέπουν την παράταξη των συγκεκριμένων αριθμών, κάνουν μια ευχή ή μια προσευχή, καθώς θεωρείται τυχερή στιγμή.

«Συνεχίστε την καλή δουλειά. Εστίαση κάθε μέρα στις 11:11 π.μ. και 11:11 μ.μ. Στείλτε την ενέργειά σας για να ελευθερώσετε το πλοίο. Βοηθήστε επίσης τα ρυμουλκά», έγραψε ο Γκέλλερ στο Twitter.

Γιούρι Γκέλερ Σουέζ

Ο γνωστός μάγος Γιούρι Γκέλλερ ισχυρίζεται ότι το Ever Given αποκολλήθηκε από τη διώρυγα του Σουέζ χάρη στη δύναμη του μυαλού. AP Images

Ποιος είναι ο Γιούρι Γκέλλερ

Ο Γιούρι Γκέλλερ είναι Ισραηλινός μάγος. Είναι γνωστός για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις του μέσω των οποίων δείχνει τα μαγικά του, όπως το λύγισμα του κουταλιού και άλλες αυταπάτες και ταχυδακτυλουργικά.

Χρησιμοποιεί κόλπα για τη δημιουργία τηλεπάθειας, τα οποία ωστόσο αρνείται, υποστηρίζοντας ότι οι δυνάμεις του είναι πραγματικές. Η καριέρα του ως μάγος-ταχυδακτυλουργός έχει διαρκέσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες, με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε πολλές χώρες.

Γιούρι Γκέλερ

Ο Γιούρι Γκέλλερ έγινε γνωστός από τα μαγικά του κόλπα σε δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές. AP Images

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top