25η Μαρτίου: Όλος ο κόσμος ντύθηκε στα χρώματα της Γαλανόλευκης

Τίμησαν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Το μήνυμα της ρωμιοσύνης πέταξε σε όλο τον κόσμο και όλη η υφήλιος αγκάλιασε την εθνική μας επέτειο.  Ιστορικά - και όχι μόνο, κτίρια κάθε χώρας βάφτηκαν  με τα ελληνικά χρώματα.

Στο Σίδνεϊ η Όπερα φωταγωγήθηκε στα γαλανόλευκα προς τιμήν των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, όπως και το δημαρχείο της πόλης. 

25η Μαρτίου: Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην παρέλαση

Με ξεχωριστή υπερηφάνεια η ομογένεια της Νέας Υόρκης γιόρτασε την επέτειο με την καθιερωμένη έπαρση της σημαίας στο πάρκο του Μπόουλιν Γκριν στο Μανχάταν. 

Η γέφυρα της Βοστώνης φωτίστηκε στα ελληνικά χρώματα, όπως και το κτίριο που στεγάζεται το ισπανικό υπουργείο εξωτερικών στο κέντρο της Μαδρίτης μετά από απόφαση της Ισπανίδας υπουργού. 

25η Μαρτίου: Μεγαλειώδης η παρέλαση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση

Απόψε θα φωτιστούν το Καπιτώλιο στη Ρώμη, ο πύργος του Άιφελ, οι καταρράκτες του Νιαγάρα, καθώς γιορτάζει ο απανταχού ελληνισμός ,αλλά και όσοι αγαπούν τη χώρα μας.

25η Μαρτίου: Ο συμβολισμός πίσω από το χτύπημα των τσαρουχιών των Ευζώνων

Επίσης με πρωτοβουλία του Γεωπονικού πανεπιστημίου, οχτώ Ευρωπαϊκά ιδρύματα «φόρεσαν» τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, θέλοντας να τιμήσουν τον αγώνα του λαού μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top