Μπάιντεν: «Ο Πούτιν θα πληρώσει που προσπάθησε να αναμειχθεί στις εκλογές»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος χαρακτήρισε τον Ρώσο ομόλογό του ως «δολοφόνο»

Το πιο σκληρό του πρόσωπο έδειξε ο Τζο Μπάιντεν, δύο μήνες μετά την είσοδό του στον Λευκό Οίκο, χαρακτηρίζοντας «δολοφόνο χωρίς ψυχή» τον Βλαντίμιρ Πούτιν- Στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star oι δηλώσεις Μπάιντεν

«Καταπέλτης» υπήρξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στη χθεσινή συνέντευξη του στο αμερικανικό δίκτυο ABC, όπου δήλωσε ο Πούτιν «θα το πληρώσει» που προσπάθησε να αναμειχθεί στις αμερικανικές εκλογές του 2020. 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κατηγόρησε ξεκάθαρα τον Ρώσο ομόλογό του για το ότι ηγήθηκε προσπαθειών με στόχο να στρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ. 

ΗΠΑ: Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία

«Είναι ένας φονιάς. Θα υποστεί τις συνέπειες που θα έρθουν σύντομα» δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν, προκαλώντας έκπληξη στους Αμερικανούς τηλεθεατές. Όταν τον ρώτησαν ποιο θα είναι το τίμημα που θα πληρώσει ο Πούτιν, ο Μπάιντεν είπε: «Θα το δείτε σύντομα».  

Η αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη έρχεται μετά από μία έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών που έκδοθηκε την Τρίτη σχετικά με την ανάμειξη της Μόσχας στις εκλογές. Από την πλευρά του, ο Ρώσος Πρόεδρος μιλά για «αβάσιμες κατηγορίες».

Ο Μπάιντεν στέλνει μήνυμα στη Σ. Αραβία: Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε

Όσον αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των δύο χωρών, ο Μπάιντεν είπε: «υπάρχουν πράγματα στα οποία είναι προς το αμοιβαίο συμφέρον μας να εργαστούμε μαζί». Μέσα σε αυτά, συμπεριλαμβάνει και τη ανανέωση της συμφωνίας START για τα πυρηνικά.  

«Τον ξέρω σχετικά καλά», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος για τον Βλάντιμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι «το πιο σημαντικό στις συνδιαλλαγές με ξένους ηγέτες, σύμφωνα με την εμπειρία μου … είναι απλώς να ξέρεις τον άλλο». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top