Μόσχα: Κουκουλοφόρος δολοφόνησε στον δρόμο χορεύτρια, ερωμένη πολιτικού

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από το άγριο έγκλημα

Η 30χρονη χορεύτρια

Τη στυγερή δολοφονία μιας 30χρονη χορεύτριας, η οποία φέρεται να ήταν ερωμένη πολιτικού διερευνά η αστυνομία της Μόσχας. 

Η 30χρονη Νατάλια Προνίνα επέστρεφε από πρόβες στη σχολή χορού, όπου εργαζόταν. Ο μασκοφόρος δράστης την εκτέλεσε εν ψυχρώ σε δρόμο της ρωσικής πρωτεύουσας, πυροβολώντας την τρεις φορές, ενώ φέρεται να έριξε και μια οβίδα κρότου λάμψης για να καλύψει τον ήχο των πυροβολισμών. 

Κάμερα κατέγραψε τον κουκουλοφόρο την ώρα που εκτελούσε την 30χρονη χορεύτρια

Η αστυνομία δεν αποκλείει ο δράστης να ήταν ένας πληρωμένος δολοφόνος που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου. 

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, η χορεύτρια φέρεται να είχε κρυφό δεσμό μ’ έναν πλούσιο άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι βουλευτής και ο οποίος εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θύμα και ο εραστής της είχαν σχέση μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι που το έμαθε η γυναίκα του, η οποία φέρεται να απείλησε τη χορεύτρια.

Η 30χρονη χορεύτρια που δολοφονήθηκε στη Μόσχα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο μασκοφόρος άνδρας πλησίασε την 30χρονη και την εκτέλεσε εν ψυχρώ, όμως δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να βοηθούν την αστυνομία στις έρευνές της. 

Ο σύντροφος της κοπέλας, Αλεξάντερ Κραφτσένκο, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονία και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στη Γιάλτα της Κριμαίας όταν συνέβη το έγκλημα. 

Κατέθεσε επίσης πως κάποιος άγνωστος την παρενοχλούσε τον τελευταίο καιρό και ότι το θύμα χρωστούσε περίπου 6.600 ευρώ που είχε δανειστεί. 

Φίλες της 30χρονης ισχυρίστηκαν ότι δολοφονήθηκε μετά από εντολή κάποιου που την πολιορκούσε, αλλά η ίδια είχε απορρίψει. 

Η Προνίνα είχε κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού, ενώ είχε δημιουργήσει δική της χορευτική ομάδα, με την οποία εμφανιζόταν σε πάρτι ανώτερων στελεχών μεγάλων εταιρειών και πολυτελή κλαμπ, ανάμεσά τους και στριπτιζάδικα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top