Πούτιν: Η παράνομη ερωτική σχέση και η «κρυφή» κόρη που του μοιάζει πολύ!

Ήταν ερωτευμένος με καθαρίστρια που σήμερα είναι εκατομμυριούχος

«Οργιάζουν» οι φήμες στη Ρωσία ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκτήσει μια κόρη, καρπό του «παράνομου έρωτά» του με μια καθαρίστρια, η οποία έγινε εκατομμυριούχος.

Σύμφωνα με έρευνα της ρωσικής αντιπολιτευόμενης ιστοσελίδας «Proekt», ο 68χρονος Πούτιν είναι πατέρας της 17χρονης Ελιζαβέτας Βλαντιμιρόβνα Κριβανόγκις, την οποία απέκτησε το 2003 με την καθαρίστρια Σβετλάνα Κριβανόγκις ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την σύζυγό του Λουντμίλα, με την οποία έχει δύο κόρες.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Το πολύκροτο διαζύγιο και η πέτρα του σκανδάλου

Ο Πούτιν και η πρώην καθαρίστρια, που πλεόν η περιουσία της φτάνει τα 100 εκατ. δολάρια, γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 και εκείνη τον συνόδευε συχνά στα ταξίδια του. Η όμορφη νεαρή ζούσε σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη, εργαζόταν και σπούδαζε, παράλληλα, οικονομικά.

Σήμερα η 45χρονη Κριβανόγκις είναι κάτοχος μετοχών σε τράπεζα, διαθέτει κατοικίες στο Σότσι και τη Μόσχα και είναι ιδιοκτήτρια μεγάλου κέντρου παραστάσεων και ψυχαγωγίας στην Αγία Πετρούπολη. 

Η σχέση τους τελείωσε τόταν ο Πούτιν γνώρισε την πρώην αθλήτρια της Ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φημολογείται πως έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια εκτός γάμου.

Ο Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα / AP Images

Η Καμπάεβα είναι 37 ετών και ηγείται ενός οργανισμού μέσων ενημέρωσης, ο οποίος διάκειται φιλικά προς την κυβέρνηση.

Μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα σε Πούτιν και Ελισαβέτα

Παρόλου που δεν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες της 17χρονης, ειδικός αναλυτής από το πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στη Βρετανία, που είδε φωτογραφία της Ελιζαβέτας, δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη ομοιότητα μεταξύ εκείνης και του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα, το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου έδειξε ομοιότητα σε ποσοστό 70,44% μεταξύ του Πούτιν και της 17χρονης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πιστοποιητικό γέννησης της «κρυφής» κόρης του Πούτιν δεν αναφέρει όνομα πατρός, αλλά μόνο το μεσαίο όνομα, «Βλαντιμίροβνα», που, όπως συνηθίζεται στη Ρωσία, είναι το μικρό όνομα του πατέρα.

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, τόσο η 17χρονη όσο και η 45χρονη έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media.

Για «κίτρινη δημοσιογραφία» κάνει λόγο το Κρεμλίνο 

Άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου στο δημοσίευμα. «Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα που να αξίζει σχολιασμό», δήλωσε την Πέμπτη στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ και χαρακτήρισε το δημοσίευμα «κίτρινη δημοσιογραφία».

Ο Πούτιν χώρισε μετά από 30 χρόνια γάμου

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος παντρεύτηκε το 1983 την Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα, με την οποία χώρισε το 2013.

Η πρώην σύζυγος του Πούτιν, Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα / AP Images

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 34χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, πρώην χορεύτρια, που τώρα εργάζεται στο Κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας και την 35χρονη γιατρό, Μαρία Βοροντσόβα Πούτινα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top