Ακυρώθηκε το δεύτερο debate Τραμπ – Μπάιντεν

Διέκοψε τη θεραπεία του ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χθες στο κανάλι Fox ότι σταμάτησε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή και είπε ότι θα μιλήσει σήμερα σε υποστηρικτες του σε εξωτερικό χώρο στον Λευκό οίκο και την Δευτέρα στη Φλόριντα.

Ο κορυφαίος Aμερικανός επιδημιολόγος Δόκτωρ Φάουτσι επεσήμανε ότι οι δηλώσεις Τραμπ "περί θεραπείας" του κορωνοϊού μπορεί να προκαλέσουν σύγχιση, ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε την ασθένεια και ότι πρέπει να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για να εμφανιστεί σε συγκεντρώσεις. 

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν, που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ακυρώθηκε.

Debate προσβολών! Τραμπ: «Είσαι χαζός» - Μπάιντεν: «Ο χειρότερος πρόεδρος»

«Είναι πλέον προφανές ότι δεν θα διεξαχθεί μια τηλεμαχία στις 15 Οκτωβρίου και η επιτροπή θα στρέψει την προσοχή της στις προετοιμασίες για το τελικό προεδρικό debate που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου»,  ανακοίνωσε χθες η ανεξάρτητη επιτροπή που είναι αρμόδια για τη διοργάνωση των προεδρικών debate.

Μετά την ανακοίνωση της μόλυνσης του Αμερικανού προέδρου με Covid-19, η επιτροπή μετέτρεψε την δεύτερη προεδρική τηλεμαχία, που επρόκειτο να γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, σε ένα εικονικό debate, κάτι που ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top