Μισέλ Ομπάμα: Έδωσε συμβουλές για τις σχέσεις και τον γάμο και έγινε viral!

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ από το παράθυρο»

Η Μισέλ Ομπάμα έδωσε συμβουλές σε μελλόνυμφους αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και ο δικός της γάμος με τον Μπαράκ Ομπάμα.     

«Πυρά» Μισέλ Ομπάμα για Τραμπ: «Είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας»

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών δε μάσησε τα λόγιά της. Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 28 χρόνια γάμου με τον πρώην πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα, η Μισέλ έδωσε συμβουλές στους νεότερους.

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό, επειδή πρέπει να ξέρετε ότι τα συναισθήματα κάποιες στιγμές θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε. Και αυτές οι περίοδοι μπορούν να διαρκέσουν πολύ καιρό. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια», είπε. 

Η Μισέλ Ομπάμα θυμήθηκε ότι ενώ «πάντα ήξερε» ότι θα παντρευόταν, θα έκανε ένα γάμο, ο Μπαράκ «είχε διαφορετική άποψη» λόγω του διαζυγίου των γονιών του και του «δύσκολου γάμου» των παππούδων του.

«Θέλεις να χτίσεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό να συμβεί, εκτός από το να κάνεις τα βασικά να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είσαι μαζί του, να τον γνωρίσεις καλά. Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder», πρόσθεσε η Μισέλ Ομπάμα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top