Βρετανία: Παντρεμένη δασκάλα κατηγορείται για ερωτική σχέση με ανήλικο

Του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της μέσω Snapchat

σχολείο

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι μια 35χρονη εκπαιδευτικός είχε σεξουαλική επαφή με 15χρονο σε χωράφι και στη συνέχεια του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της. 

Η δασκάλα, η οποία είναι παντρεμένη και έχει παιδιά σχολικής ηλικίας, προσέγγισε το αγόρι σε μια σχολική γιορτή και στη συνέχεια τον πρόσθεσε στα social media, και πιο συγκεκριμένα στο Snapchat. Εκεί του έστειλε και τις γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν στο σχολείο. 

 

Βραζιλία: 10χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της, έκανε άμβλωση

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 35χρονη δασκάλα φέρεται να είπε στο αγόρι από το γυμνάσιο του Μπακιγχαμσάιρ ότι μπορεί να είναι έγκυος στο μωρό του.

Στη δίκη που έγινε την Τρίτη, η 35χρονη αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας ότι ο λογαριασμός της στα social media είχε παραβιαστεί. Παρόλα αυτά, οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η δασκάλα, τότε 33 ετών, είχε πάρει τον νεαρό στο αυτοκίνητό της και τον οδήγησε σε μια απομονωμένη περιοχή όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

«Όλα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν η εκπαιδευτικός ζήτησε να δανειστεί το τηλέφωνο του μαθητή. Έχοντας στην κατοχή της το κινητό του, πέρασε τις λεπτομέρειες του λογαριασμού της στο Snapchat στον λογαριασμό του. Τα πράγματα εξελίχθηκαν από την πλευρά της στέλνοντας μηνύματα. Θα του έλεγε ότι έκανε μπάνιο ή ντους και μετά θα το ρωτούσε αν ήθελε να συναντηθούν» είπε ο εισαγγελέας.

Ινδία: Συνελήφθη Γαλλίδα που τράβηξε γυμνή βίντεο σε ιερή γέφυρα

Όσο για τον νεαρό, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι δεν ήταν περήφανος για αυτό το γεγονός. «Ήταν εξαιρετικά ανήσυχος και νευρικός όταν οι φήμες ξεκίνησαν», είπε.

Η 35χρονη, η οποία συνελήφθη στις 12 Μαρτίου, ισχυρίστηκε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ευρέως γνωστή στο σχολείο - αν και αργότερα έχασε το μωρό - και ότι πατέρας ήταν ο σύζυγός της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top