Σε καραντίνα επιβάτες και πλήρωμα πτήσης από τη Ζάκυνθο προς την Ουαλία

Τουλάχιστον 16 επιβάτες θετικοί στον κορωνοϊό

Σάλος έχει προκληθεί με από τη Ζάκυνθο προς την Ουαλία, στην οποία σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί θετικοί 16 επιβάτες και όλοι όσοι επέβαιναν σε αυτή έχουν μπει σε καραντίνα.

Αγγλία: Έως και 30 έφηβοι θετικοί στον κορωνοϊό μετά από ταξίδι στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες της πτήσης που βρέθηκαν θετικοί, φαίνεται μολύνθηκαν από τρεις διαφορετικές εστίες, ενώ οι καταγγελίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο αεροπλάνο προκαλούν ανησυχία, καθώς ορισμένοι από τους συνταξιδιώτες τους, με την ανοχή του πληρώματος, είχαν βγάλει τις μάσκες τους κατά τη διάρκεια της πτήσης, περιφέρονταν μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου και συνομιλούσαν με τους υπολοίπους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στις πτήσεις της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας, ωστόσο μια επιβάτης από το Κάρντιφ που ήταν στην πτήση, δήλωσε στο BBC ότι αυτό δεν εφαρμόστηκε και κατηγόρησε την αεροπορική ότι το «ανίκανο πλήρωμά της» δεν επέβαλε τους κανόνες.

Μετά από τέτοιου είδους καταγγελίες, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις σε όσους δεν τήρησαν τα μέτρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top