Φιλιππίνες: Την κρατούσαν κλειδωμένη σε κλουβί για 25 χρόνια

«Κοινό μυστικό»​​​​​​​ η υπόθεσή της σε όλο το χωριό

κλουβί

Κλειδωμένη σε κλουβί για 25 χρόνια κρατούσαν μια γυναίκα με ψυχική ασθένεια οι γείτονές της σε απομακρυσμένο χωριό της επαρχίας Cebu στις Φιλιππίνες.  

Το αποτρόπαιο θέαμα της φυλακισμένης γυναίκας αντίκρισε τυχαία μια επισκέπτης της περιοχής, η οποία είχε βγει για πεζοπορία. Αρχικά νόμιζε ότι η τρομακτικά αδύνατη γυναίκα είχε παγιδευτεί, στη συνέχεια όμως κατάλαβε ότι αντιμετώπιζε κάποιο ψυχικό πρόβλημα καθώς μιλούσε μόνη της κοιτάζοντας τον τοίχο του κελιού της. 

Φρίκη στη Σουηδία: Έφηβοι βασανίστηκαν και θάφτηκαν ζωντανοί σε νεκροταφείο

Το σοκαριστικό γεγονός της υπόθεσης είναι ότι όταν η γυναίκα που την εντόπισε έτρεξε να ενημερώσει τους κατοίκους του χωριού, αυτοί της είπαν πως πρόκειται για τη «Μάνολ», την οποία κρατούσαν κλειδωμένη από φόβο μήπως πάθει κάποιο ατύχημα λόγω της ασθένειάς της.

Μάλιστα, όπως υποστήριξαν οι ντόπιοι, η μητέρα της Μάνολ είχε πεθάνει και ο πατέρας της είχε φύγει από το χωριό. Έτσι, την κλείδωσαν στο κλουβί, θεωρώντας ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να την προστατεύσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που «ήρθαν» στο φως, η Μάνολ είναι περίπου 45 ετών και βρισκόταν μέσα στο κελί για τουλάχιστον 25 χρόνια. 

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, έμεινε εντελώς μόνη της και περιπλανιόταν στο χωριό. Οι γείτονές της αποφάσισαν να χτίσουν ένα μικρό κελί για τη Μάνολ, δίπλα στο σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς της. Μάλιστα, της πήγαιναν φαγητό ώστε να μη χρειαστεί να βγει από εκεί.

Τη μυστήρια υπόθεση της Μάνολ διερευνούν οι Αρχές της επαρχίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top