Τέλος στον Internet Explorer βάζει η Microsoft μετά από 25 χρόνια

Πότε σταματά η λειτουργία του

υπολογιστής

«Τίτλοι τέλους» πέφτουν στις 17 Αυγούστου του 2021 για τον Internet Explorer μετά από 25 χρόνια λειτουργίας, επιβεβαίωσε η Microsoft. 

Η εταιρεία τεχνολογίας πρόσθεσε ότι το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης δε θα βρίσκεται σε λειτουργία ήδη από τον φετινό Νοέμβριο. Οι υπόλοιπες εφαρμογές και υπηρεσίες του Microsoft 365 θα τερματίσουν την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα περιήγησης έως το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Ντόναλντ Τραμπ: Αναγκάζει την κινεζική ByteDance να πουλήσει το TikTok

Μετά από αυτές τις ημερομηνίες, οι χρήστες είτε θα έχουν υποβαθμισμένη εμπειρία κατά τη χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών στο πρόγραμμα περιήγησης είτε δεν θα μπορούν να συνδεθούν πλήρως.

Κατά την αρχή της κυκλοφορίας του το 1995, ο Internet Explorer έγινε γρήγορα το πιο χρησιμοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης, με μερίδιο χρήσης 95% έως το 2003.

Η κυκλοφορία του Mozilla Firefox το 2004 και του Google Chrome το 2008 πήραν με το μέρος τους μεγάλο μέρος των θαυμαστών του Internet Explorer. Παρόλα αυτά, μόλις το 2016 κατάφερε ο Google Chrome να το ρίξει από την κορυφή

Στόχος της Microsoft είναι να μεταφέρει τους υπάρχοντες χρήστες των Windows 10 στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge που βασίζεται στο Chromium και αναφέρει ότι νέες συσκευές και μελλοντικές ενημερώσεις λειτουργιών των Windows θα συμπεριλαμβάνουν το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top