Τραγωδία στη Ρωσία: Αρκούδες κατασπάραξαν 11χρονο αγόρι

Πλησίασε το κλουβί τους για να εντυπωσιάσει δύο κορίτσια

αρκούδες

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 11χρονο αγόρι στη Ρωσία όταν πλησίασε το κουβί αρκούδων με αποτέλεσμα να τον αρπάξουν και να τον κατασπαράξουν. 

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε ξενώνα στο θέρετρο του Σότσι στη νότια Ρωσία. Ο 11χρονος Νικίτα, ο οποίος βρισκόταν με την οικογένειά του για διακοπές εκεί, θέλοντας να εντυπωσιάσει με τη γενναιότητά του δύο κορίτσια πλησίασε το κλουβί. 

Ρωσία: Τραγικός θάνατος για 25χρονη νύφη

Το μικρό αγόρι φέρεται να πείραξε τις αρκούδες, χτυπώντας τα πόδια τους στις πατούσες. Στη συνέχεια προσπάθησε να ποζάρει μπροστά τους για φωτογραφία, πλησιάζοντας κι άλλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αρκούδες να τον αρπάξουν, να τον σύρουν μέσα και στη συνέχεια να τον κατασπαράξουν.

Τα δύο κορίτσια που έγιναν μάρτυρες του φρικτού περιστατικού άρχισαν να ουρλιάζουν καλώντας σε βοήθεια, η οποία όταν έφτασε ήταν ήδη αργά.

Οι υπεύθυνοι του ξενώνα σκότωσαν τις δύο αρκούδες ώστε να μπορέσουν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου παιδιού. Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ο 11χρονος βρήκε ξεκλείδωτη την εξωτερική πύλη του κλουβιού με τις αρκούδες στον μίνι ζωολογικό κήπο του ξενώνα κι έτσι κατάφερε να μπει μέσα, όπου βρήκε τραγικό τέλος.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ ο δήμαρχος του Σότσι, Αλεξέι Κοπαϊγκορόντσκι απαγόρεψε τη λειτουργία όλων των μίνι ζωολογικών κήπων στο ρωσικό θέρετρο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top