Γερμανία: Τον έψαχναν 2.500 αστυνομικοί για πέντε μέρες στον Μέλανα Δρυμό

Εκτυλίχθηκαν σκηνές από κινηματογραφική ταινία.

Επί πέντε ολόκληρες μέρες, περίπου 2.500 αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον 31χρονου, ο οποίος αφού αφόπλισε υπό την απειλή όπλου τέσσερις αστυνομικούς χάθηκε μέσα στον Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία. 

Αστυνομικοί, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ερευνούσαν το δάσος για τον άνδρα, τον οποίο τελικά εντόπισαν να κάθεται πλάι από έναν θάμνο, έχοντας μπροστά του τέσσερα όπλα κ ένα τσεκούρι. Επίσης βρήκαν πάνω του ένα σημείωμα αυτοκτονίας, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως ο νεαρός σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Ο 31χρονος τραυματίστηκε ελαφρά κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν, ενώ αντιστάθηκε και τραυμάτισε ελαφρά με το τσεκούρι έναν αστυνομικό. 

Τα τέσσερα όπλα επιστράφηκαν στους αστυνομικούς, από τους οποίους είχαν αφαιρεθεί, ενώ κατά τις έρευνες βρέθηκε ένα ακόμα πιστόλι. 

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία. Η επιχείρηση εντοπισμού του ξεκίνησε την Κυριακή, όταν σήμανε συναγερμός στην αστυνομία για έναν ύποπτο που κουβαλάει τόξο και βέλη. 

Οι αστυνομικοί αρχικά τον εντόπισαν σε έναν στάβλο και του έκαναν έλεγχο. Ενώ στην αρχή μάλιστα συνεργαζόταν, κατόπιν άρπαξε το όπλο ενός αστυνομικού, τους απείλησε και τους ανάγκασε να του παραδώσουν όλοι τον οπλισμό τους. 

Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διαπιστώθηκε πως ο 31χρονος είχε εμμονή με τα όπλα και του είχε απαγορευτεί να προμηθεύεται κάθε είδους οπλισμό από το 2010. 

Ο δράστης δεν είχε μόνιμη διεύθυνση κατοικίας, καθώς του είχαν κάνει έξωση, ενώ ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς το 2010 είχε πυροβολήσει και είχε τραυματίσει μια γυναίκα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top