Κορωνοϊός: Η Νέα Υόρκη κλείνει τα θέατρά της μέχρι τον Ιανουάριο του 2021

Αρχικά έθεσαν πιθανή ημερομηνία επαναλειτουργίας την 6η Σεπτεμβρίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα θέατρα της Νέας Υόρκης μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, καθώς ο κορωνοϊός «σαρώνει» ολόκληρη την Αμερική. 

Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ, τα οποία είναι από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, έκλεισαν τον Μάρτιο και θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο του 2021, όπως έγινε γνωστό από την επαγγελματική ένωση «The Broadway League».

Καναδάς: Κλειστά σύνορα ως τις 31 Ιουλίου

Όλα τα θέατρα «θα προσφέρουν τη δυνατότητα καταβολής αποζημιώσεων ή αλλαγής των εισιτηρίων που αγοράστηκαν για τις παραστάσεις, οι οποίες επρόκειτο να γίνουν πριν από τις 3 Ιανουαρίου», επισημαίνει η ένωση σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία επαναλειτουργίας.

«Τα μέλη μας εργάζονται στενά με τις συνδικαλιστικές ενώσεις, με ειδικούς, εντός και εκτός του θεατρικού κόσμου, προκειμένου να καταγράψουν και να εφαρμόσουν τα μέτρα εκείνα που θα επιτρέψουν την επανέναρξη των παραστάσεων με κάθε ασφάλεια για το κοινό και τους εργαζόμενους», είπε η Σάρλοτ Στ. Μάρτιν, η πρόεδρος της Broadway League.

«Όχι» στις συγκεντρώσεις για την προεκλογική του εκστρατεία είπε ο Μπάιντεν

«Η ασφάλεια των καλλιτεχνών, της παραγωγής, των ορχηστρών και του κοινού αποτελούν βασική προτεραιότητά μας και δεν θα επιστρέψουμε στη σκηνή, παρά μόνο όταν θα είναι ασφαλές να το κάνουμε. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όταν επιστρέψουμε, θα είμαστε ισχυρότεροι και θα σας έχουμε όσο ποτέ ανάγκη», σημείωσε ο Τόμας Σουμάχερ, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Broadway League.

Τα διάσημα αμερικανικά θέατρα είχαν ορίσει προηγουμένως ως ημερομηνία πιθανής επαναλειτουργίας τους την 6η Σεπτεμβρίου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top