Τουρκία: Ένας νεκρός από ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τη χώρα

Λόγω της καταιγίδας ξεχείλισε το ποτάμι και αρκετά υπόγεια πλημμύρισαν

Δύσκολες ώρες πέρασαν οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ισχυρή καταιγίδα συνοδευόμενη από ανεμοστρόβιλους έπληξαν τη μεγαλούπολη.

Τουρκία: Πέντε νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη χώρα

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ τρία παιδιά ευτυχώς διασώθηκαν.Λόγω της καταιγίδας ξεχείλισε το ποτάμι στο Εσένγιουρτ και αρκετά υπόγεια πολυκατοικιών πλημμύρισαν. Δένδρα ξεριζώθηκαν, σπίτια και δρόμοι πλημμύρησαν και γιγαντιαία κύματα κάλυψαν τις ακτές στο Yenikapi και το Maltepe στην ανατολική (σ.σ. ασιατική) και δυτική (σ.σ. ευρωπαϊκή) πλευρά της Πόλης.

Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας, που είχαν εγκλωβιστεί τα οχήματα τους καθώς είχαν παρασύρθει από ορμητικούς χειμμάρους.

Τουρκία: Τέσσερις νεκροί από έκρηξη βόμβας

Σε αρκετές συνοικίες σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος, εξαιτίας πτώσης πυλώνων ηλεκτροδότησης από τους θυελλώδεις ανέμους.
Μάλιστα ένας δημοσιογράφος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, τραυματίστηκε όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από τη συνοικία Besiktas, ένας κορμός δένδρου ξεριζώθηκε από το έδαφος και τον καταπλάκωσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top