Ιταλία: Ο Πάπας θα ανακυρήξει όσιο 15χρονο που «έφυγε» από λευχαιμία

Η ιστορία του Κάρλο συγκλονίζει - Το πρώτο του θαύμα

Ο Κάρλο Ακούτις, ένα παιδί θαύμα από την Ιταλία, θα ανακηρυχθεί όσιος από τον Πάπα Φραγκίσκο. Σχεδόν 14 χρόνια μετά το θάνατό του από λευχαιμία, όλοι μιλούν για τον έφηβο- μεγαλοφυΐα στους υπολογιστές που βοηθούσε τους φτωχούς και έφυγε στα 15 του μόλις χρόνια. 

Ο νεαρός Ιταλός πέθανε από λευχαιμία το 2006. Έζησε μία μικρή ζωή, όμως άφησε το στίγμα του. Ο Κάρλο ήταν διάνοια. Λάτρευε την τεχνολογία και τους υπολογιστές και δήλωνε υπηρέτης του Θεού. Λίγο πριν πεθάνει, στα 15 του μόλις χρόνια, δημιούργησε τον ιστότοπο  «Τα θαύματα της Θείας Ευχαριστίας του κόσμου». 

Μάλιστα, ο 15χρονος ήταν πιστός Χριστιανός και πήγαινε συχνά στην εκκλησία. Βοηθούσε τους φτωχούς και τους συμμαθητές του που έπεφταν θύματα μπούλινγκ.

Βραζιλιάνος έγινε καλά μετά από προσευχές στον Κάρλο 

Έξι χρόνια μετά τον θάνατό του 15χρονου από λευχαιμία, ένα αγόρι από τη Βραζιλία θεραπεύτηκε από μια σπάνια ασθένεια .

Οι γονείς του υποστήριξαν πώς ο Ιταλός «Αϊνστάιν» τον έκανε καλά, καθώς προσευχόντουσαν καθημερινά σε εκείνον. Το Βατικανό αποδέχτηκε αυτό το περιστατικό ως θαύμα του Κάρλο και έτσι ο Ποντίφικας αποφάσισε να  ανακηρύξει τον έφηβο σε Όσιο. 

Ο Κάρλο πρόκειται να χαρακτηριστεί ως «μελλοντικός προστάτης του Διαδικτύου» λόγω της αγάπης του για την τεχνολογία και για να γίνει άγιος πρέπει να του αποδοθεί και ένα δεύτερο θαύμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top