ΗΠΑ: Μητέρα προμήθευε ναρκωτικά τον έφηβο γιο της και τον άφησε να πεθάνει

Συνελήφθη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

Αστυνομία ΗΠΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ντόφιν της Πενσιλβανία των ΗΠΑ, καθώς έγινε γνωστό ότι μια 49χρονη γυναίκα συνόδευσε τον 15χρονο γιο της να αγοράσει ναρκωτικά και στη συνέχεια τον άφησε να πεθάνει από υπερβολική δόση. 

EMCDDA - Europol: Ο κορωνοϊός άλλαξε και την αγορά των... ναρκωτικών

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα pennlive.com της Πενσιλβανία, η Τζένιφερ Πουλιέζε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Αστυνομία βρήκε ηρωίνη σε μια θήκη γυαλιών κάτω από το σώμα του έφηβου Ντιν, στο σπίτι τους τον περασμένο Ιούνιο. Έτσι, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της σχεδόν έναν χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Στις 2 Ιουλίου του 2019, η 49χρονη, παρόλο που παρατήρησε τον γιο της να ανεβάζει πυρετό, να είναι ιδρωμένος και να μοιάζει άρρωστος, ισχυρίστηκε ότι πίστεψε πως το παιδί υπέφερε από θερμοπληξία και του έδωσε νερό. Γύρω στις 19:30 πήγε να δει τι κάνει, χρειάστηκε να τον ταρακουνήσει και να τον ξυπνήσει. Λίγο αργότερα φέρεται να τον άκουσε να βαριανασαίνει, αλλά δεν τον προσπάθησε να τον ξυπνήσει ή να καλέσει ιατρική βοήθεια και έτσι ο Ντιν βρέθηκε νεκρός το επόμενο πρωί.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 49χρονη αντάλλασσε μηνύματα που έλεγαν στον γιο της πώς να χρησιμοποιεί συγκεκριμένο ναρκωτικό, ενώ συμφώνησε να του παράσχει εθιστικά χάπια κατά του άγχους.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top