Ζευγάρι κρατούσε αιχμάλωτα παιδιά στις ΗΠΑ - Βρέθηκαν οστά στην αυλή

Τα τιμωρούσε και τους έδινε μόνο ψωμί και νερό για χρόνια

αυλή σπιτιού

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι Αρχές το περασμένο Σάββατο όταν ανακάλυψαν τον σκελετό ενός νεαρού κοριτσιού θαμμένο στην αυλή του σπιτιού ενός ζευγαριού στην πολιτεία Τενεσί των ΗΠΑ

Το ζευγάρι, ηλικίας 63 και 60 ετών, βρίσκεται στη φυλακή καθώς κατηγορείται για κακοποίηση πτώματος, κακοποίηση και παραμέληση παιδιών και απαγωγή. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Knoxville News Sentinel», οι Αρχές έλαβαν μια κλήση την Παρασκευή για ένα μικρό αγόρι, 10 ετών, που περπατούσε μόνο του σε δρόμο στο Κίνγκστον. Το περιπλανώμενο παιδί αναγνωρίστηκε και η αστυνομία κάνοντας έρευνα στη γύρω περιοχή, εντόπισε ένα ακόμα παιδί, ηλικίας 11 ετών, κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Οι ειδικευμένοι ερευνητές του κράτους σε παρόμοιες υποθέσεις ενημερώθηκαν από το 10χρονο αγόρι ότι δεν υπήρχε μόνο ένας 15χρονος κλεισμένος στο υπόγειο, αλλά και τα λείψανα ενός κοριτσιού που θάφτηκε στην πίσω αυλή.

Μάλιστα ο 63χρονος κατηγορούμενος παραδέχτηκε τους ισχυρισμούς του παιδιού. Σύμφωνα με το ένταλμα, το κορίτσι ήταν περίπου 10 ετών όταν πέθανε το 2017.

Σύμφωνα με τις έρευνες, τα τρία παιδιά που απομακρύνθηκαν από το σπίτι του ζευγαριού δεν ήταν τα βιολογικά τους παιδιά, αν και είχαν νόμιμη επιμέλεια και των τριών. Το αγόρι που διασώθηκε από το υπόγειο είχε κλειστεί εκεί από το 2016, ως τιμωρία για κλοπή τροφίμων. Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο 15χρονος δεν είχε επαφή με τον έξω κόσμο και τρεφόταν μόνο ψωμί και νερό.

Μάλιστα ανακαλύφθηκε και ένα μικρό δωμάτιο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε επίσης για την τιμωρία των παιδιών ηλικίας 10 και 11 ετών.

Οι Αρχές δεν γνωρίζουν πώς πέθανε το μικρό κορίτσι, ενώ πραγματοποιείται αυτοψία στα κόκκαλά του για να αποφανθεί αν πρόκειται για έγκλημα. Τα κίνητρα του ζευγαριού παραμένουν άγνωστα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top