Ραγίζει καρδιές 4χρονος με κορωνοϊό - «Μαμά πότε θα σταματήσει αυτό;»

Την ανάρτηση έκανε η γιατρός μητέρα του

Την μάχη του μόλις 4 ετών γιου της με τον κορωνοϊό κατέγραψε μία γιατρός από τις ΗΠΑ. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και ο μικρός ασθενής ραγίζει καρδιές.

Η δρ. Άννα Ζίμερμαν, από το Ντένβερ του Κολοράντο, ως νεογνολόγος γνωρίζει πολλά για τη φροντίδα των άρρωστων παιδιών. Έτσι όταν παρατήρησε κάποια ύποπτα συμπτώματα στον γιο της άρχισε να τα καταγράφει.

Σκωτία: Κοριτσάκι που γεννήθηκε πρόωρα κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό

Στις 2 Απριλίου μάλιστα, και ενώ η ασθένεια στον γιο της έφτανε στην κορύφωσή  της, η Ζίμερμαν κατέγραψε σε βίντεο λεπτομερώς την κατάστασή του. «Προσπαθούσε τόσο σκληρά για να αναπνεύσει χρησιμοποιώντας όλους τους μύες στο στήθος, την κοιλιά και  τον λαιμό του για να τον βοηθήσουν να αναπνεύσει», γράφει η γιατρός στο blog Mighty Littles. 

Κορωνοϊός: 9χρονος ήρθε σε επαφή με 172 άτομα και δεν κόλλησε κανέναν!

Η 44χρονη Ζίμερμαν ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της «δεν έφυγαν ούτε μία φορά από το σπίτι» από τότε που έκλεισαν τα σχολεία στο Ντένβερ στις 12 Μαρτίου. Οι μόνοι που βγήκαν από το σπίτι από μία φορά ο καθένας, ήταν η ίδια και ο σύζυγός της, Κρις, για να αγοράσουν τρόφιμα και είδη για το σπίτι. «Τα κάναμε όλα σωστά», τονίζει.

Μάλιστα, οι δύο γονείς είχαν αρχίσει να λαμβάνουν μέτρα πριν καν οι τοπικές αρχές τονίσουν την ανάγκη για κοινωνική αποστασιοποίηση, σταματώντας τα τρία τους παιδιά από δραστηριότητες όπως το ζίου ζίτσου και την κολύμβηση, επειδή πίστευαν ότι «αυτός ο ιός είναι επικίνδυνος πριν αρκετοί άνθρωποι αρχίσουν να τον παίρνουν στα σοβαρά».

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top