Tουρκία: 38χρονη έγκυος νεκρή από τον κορωνοϊό – Σώθηκε το βρέφος

Στους 214 οι νεκροί - Συνολικά 13.531 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία, όπου ξεπερνούν τις 10.000, ενώ συγκλονίζει η ιστορία μίας εγκύου, η οποία έχασε τη ζωή της στη γέννα. Ωστόσο, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό της.

Ο αριθμός των ανθρώπων στην Τουρκία που πέθαναν έχοντας νοσήσει από τον κορωνοϊό αυξήθηκε μέσα σε μια μέρα κατά 46, φτάνοντας τους 214, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 2.704, αγγίζοντας τα 13.531, σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό του υπουργείου Υγείας.

Τουρκία: Αποφυλακίζονται 90.000 κρατούμενοι λόγω κορωνοϊού

Θρήνος για την 38χρονη μητέρα

Η Χαμίλε σε ένα μήνα θα έφερνε στον κόσμο το παιδί της. Όμως δεν πρόλαβε να το δει. Έχασε τη ζωή της στα 38 της από τον κορωνοϊό.

Οι γιατροί κατάφεραν, ωστόσο να σώσουν το μωράκι. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο σύζυγος της. Η Χαμίλε έπασχε από χρόνια βρογχίτιδα, γεγονός που, σύμφωνα με τους γιατρούς, έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους να τη σώσουν. 

Τουρκία: Ο Ερντογάν ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Συγκινούν οι μαρτυρίες όσων βγήκαν νικητές

Πολλοί, όμως, είναι εκείνοι που κατάφεραν να βγουν νικητές απέναντι στον κορωνοϊό και πήραν εξιτήριο.

«Νίκησα αυτή την αρρώστια και χθες πήρα εξιτήριο. Και ο σύζυγός μου ήταν θετικός, αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, εξακολουθεί να δίνει μάχη με την ασθένεια, αλλά σήμερα ή αύριο θα πάρει εξιτήριο από ό,τι γνωρίζω», δηλώνει ενθουσιασμένη μία ασθενής από την Τουρκία.

«Αγαπητοί νέοι, αγαπητοί φοιτητές, η ανθρωπότητα ζει μια μεγάλη τραγωδία. Εσείς αυτή την ασθένεια την περνάτε χωρίς να το καταλάβετε. Και ο γιος μου δεν έχει καν συμπτώματα. Αυτό σας μετατρέπει σε πολύ μεγάλο δυναμικό μετάδοσης της ασθένειας. Η δική μου η παράκληση είναι, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, μείνετε σπίτι», προτρέπει τους συμπολίτες της, έχοντας βγει σώα από τη μάχη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top