«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στην Ιταλία: Στους 79 οι νεκροί - 2.263 τα κρούσματα

Σε καραντίνα ο στρατός στην Ελβετία λόγω covid-19

«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στην Ιταλία με τον αριθμό των νεκρών από τον covid-19 να ανέρχεται στους 79 και τον αριθμό των κρουσμάτων να έχει αυξηθεί στα 2.263. Στην Ελβετία ο στρατός έχει μπει σε καραντίνα μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος στους κόλπους του.

Ο Πάπας υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Στην Ιταλία, «πρωτιά» στον covid-19 κατέχει ακόμα η περιφέρεια της Λομβαρδίας με 1.077 μεταδόσεις του ιού, ενώ οι ειδικοί των νοσοκομείων λοιμωδών νοσημάτων του Μιλάνου επισημαίνουν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μια με δύο εβδομάδες μέχρι να αρχίσει η μείωση της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Επτά παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Σε καραντίνα ο στρατός στην Ελβετία

Ο ελβετικός στρατός ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στους κόλπους του και δεν θα επιτρέπει την έξοδο των στρατιωτών από την περίμετρο του στρατοπέδου.

Ευρωκοινοβούλιο: Αναστέλλονται οι επισκέψεις εξαιτίας του κορωνοϊού

Ο στρατιωτικός που εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο όπως τους ανακοίνωσε ο ίδιος κατά την επιστροφή του. Άλλοι τρεις άνδρες που βρίσκονταν στον ίδιο κοιτώνα μαζί του έχουν τεθεί και αυτοί σε καραντίνα.

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα πρόληψης-Kλείνουν 28 σχολεία στην Αττική!

Για να περιορίσει, λοιπόν, την εξάπλωση του ιού, ο στρατός περιόρισε την ακτίνα των μετακινήσεων των στρατιωτικών που υπηρετούν στη χώρα. Ωστόσο, μπορούν να βγουν από τα στρατιωτικά κτίρια, αλλά δεν μπορούν, εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη, να βγουν από την περίμετρο του συνόλου των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top