Σάντερς: «Πούτιν δε θα εμπλακείς άλλο στις εκλογές»

Μπάιντεν: Επίθεση στον Σάντερς για το ζήτημα της οπλοκατοχής

Οι δημοκρατικοί αναζητούν απεγνωσμένα τον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο πρωτοπόρος υποψήφιος Μπέρνι Σάντερς, βρέθηκε στο στόχαστρο των αντιπάλων του στο δέκατο ντιμπέιτ των δημοκρατικών από το οποίο δεν έλειψαν αναφορές στον Πούτιν και τον κορωνοϊό.

Σάντερς: «Πούτιν δε θα εμπλακείς άλλο στις εκλογές»

«Κύριε Πούτιν, πίστεψέ με, δεν πρόκειται να εμπλακείς άλλο στις αμερικανικές εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για το χρίσμα των δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς. 

Αμερικανικό ντιμπέιτ με πρωταγωνιστή τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Μπέρνι Σάντερς προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των δημοκρατικών και οι συνυποψήφιοί του τον στήνουν στον τοίχο. Ο γερουσιαστής του Βερμόντ δε χάνει ευκαιρία να ειρωνευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τις δηλώσεις του για τον κορωνοϊό.

Σάντερς: «Έχουμε πρόεδρο που αυτοαποκαλείται ιδιοφυία»

«Στο Λευκό Οίκο έχουμε κάποιον που περιγράφει τον εαυτό του ως ιδιοφυΐα.  Αυτή η μεγάλη ιδιοφυΐα μάς είπε ότι ο κορωνοϊός θα τελειώσει σε δύο μήνες» τόνισε ο υποψήφιος για το χρίσμα των δημοκρατικών. 

Από τα πυρά δε γλιτώνει ούτε ο μεγιστάνας Μάικλ Μπλουμπεργκ, o oποίος μόνο το τελευταίο τρίμηνο του 2019 είχε ξοδέψει για την εκστρατεία του 188 εκατομμύρια δολάρια. Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορήθηκε για μισογυνισμό.

«Διαχωρισμός στη εγκυμοσύνη. Βάζεις στοίχημα. Αλλά ήμουν 21 ετών. Δεν είχα σωματείο να με προστατεύσει. Τουλάχιστον δεν είχα αφεντικό να μου πει "σκότωσέ το", όπως ο Μάικλ Μπλουμπεργκ...» επεσήμανε η υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών, Ελίζαμπεθ Γουόρεν. 

Μπάιντεν: Επίθεση στον Σάντερς για το ζήτημα της οπλοκατοχής

Καταϊδρωμένος και χωρίς ιδιαίτερη δυναμική εμφανίζεται ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν και βάζει στο τραπέζι το ζήτημα της οπλοκατοχής.

 «150 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από το 2007, όταν ο Μπέρνι ψήφισε να εξαιρεθούν οι κατασκευαστές όπλων από την ευθύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι δημοκρατικοί φαίνεται ότι δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον υποψήφιο που θα βγάλει νοκ άουτ τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top