Κορίτσι-θαύμα: Εκτελεί 21 φορές το λεπτό μία απο τις δυσκολότερες ασκήσεις

H 11χρονη με την απίστευτη ευλυγισία βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς

Δείτε στο video του Ruptly την 11χρονη Riya επί τω έργω

Η Riya Paladia δεν είναι μία συνηθισμένη 11χρονη. Το κορμί της έχει τόση ευλυγισία που μπορεί και κάνει τις δυσκολότερες ασκήσεις να μοιάζουν… «παιχνιδάκι».

Όπως θα δείτε και στο video του Ruptly η Riya από όρθια στάση εκτελεί επαναλαμβανόμενα μία από τις πιο απαιτητικές ασκήσεις της yoga.

Τον περασμένο Ιανουάριο η 11χρονη μπήκε στο Χρυσό Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ καθώς κατάφερε να κάνει την κίνηση της yoga «Niralamba Poorna Chakrasana» 21 φορές μέσα σε ένα λεπτό, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 15 επαναλήψεων σε ένα λεπτό.

«H Riya είναι τόσο ιδιαίτερη και σημαντική για εμάς. Είναι το μέλλον μας. Το μέλλον της Ινδίας» δήλωσε ο Amit Kumar Saxena, προπονητής της 11χρονης.

Το κορίτσι-θαύμα προπονείται εντατικά προκειμένου να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να κερδίσει ένα μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική.

Για να πετύχει τον σκοπό της προπονείται περίπου 3-5 ώρες τη μέρα, ενώ κατά την διάρκεια των διακοπών οι προπονήσεις της φτάνουν τις 7-8 ώρες τη μέρα.

Ο προπονητής της τονίζει ότι «αυτό που θέλει κάθε δάσκαλος από τον μαθητή του είναι πειθαρχία. Η Riya είναι πολύ καλή σε αυτό. Οι γονείς της τη μεγάλωσαν τόσο καλά, που υπακούει σε κάθε οδηγία μου κατά την διάρκεια της προπόνησης, κάνοντας ό,τι της λέω όσες φορές της το λέω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top