ΗΠΑ:Άνδρας απήγαγε το παιδί του, αφού σκότωσε γυναίκα, γιαγιά και προγιαγιά

Ο δράστης αυτοκτόνησε - Το παιδί αναζητείται

Ο Andrew Caballeiro

Μία περίεργη εξαφάνιση νεογέννητου απασχολεί τις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο και έχει προκαλέσει έντονη κινητοποίηση στις Αρχές. Το FBI συμμετέχει στην έρευνα για το παιδί που εξαφανίστηκε αφού η μητέρα του, η γιαγιά του και η προγιαγιά του πυροβολήθηκαν θανάσιμα στη νότια Φλόριντα.

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε λεωφορείο με 40 επιβάτες - Ένας νεκρός

Ο Andrew Caballeiro ήταν 7 ημερών όταν ο πατέρας του, ο 49χρονος Ernesto Caballeiro, τον απήγαγε. Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία εντόπισε τις σορούς της γυναίκας του δράστη, της 60χρονης γιαγιάς του και της 84χρονης προγιαγιά της.

Το νεογέννητο μωράκι αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές. Φωτογραφία: Associated Press

ΗΠΑ: 9χρονος μαχαίρωσε την 5χρονη αδερφή του - Βρίσκεται υπό κράτηση

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών βρίσκεται ο Ernesto Caballeiro, καθώς μία ημέρα αφού πήρε το παιδί, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος, νότια της Tampa. Το μωρό, ωστόσο, δεν βρέθηκε κοντά στο όχημά του ή τη σορό του.

ΗΠΑ: Έφηβος δολοφόνησε την οικογένειά του και μετά πήγε στο σχολείο

«Οι αστυνομικοί ακόμη κινούνται με τα στοιχεία που έχουν για την υπόθεση» είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι Ángel Rodríguez και συμπληρώνει ότι «Έχουμε και τη βοήθεια του FBI, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος».

Οι Αρχές ερευνούν τοποθεσίες όπου ο Caballeiro μπορεί να έχει μεταφέρει το μωρό, αφού έφυγε από το σπίτι όπου οι τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top