8χρονος φεύγει για θεραπεία χωρίς τους γονείς του- Τους φυλάκισε ο Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος τους θεωρεί γκιουλενιστές

Η αναλγησία του Τούρκου προέδρου και η εμμονή του να φυλακίζει όσους πιστεύει ότι του εναντιώνονται, έχει ξεπεράσει τα όρια. Εμποδίζει τους γονείς ενός μικρού αγοριού που πάσχει από καρκίνο να το συνοδεύσουν στη Γερμανία, όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία γιατί τους θεωρεί γκιουλενιστές.

Παραλήρημα Ερντογάν: Δεν έχουν υφαλοκρηπίδα η Κρήτη και τα νησιά

«Εδώ και 19 μήνες δεν είδα τον πατέρα μου και είμαι άρρωστος εδώ και έναν χρόνο. Θέλω να αγκαλιάσω τον μπαμπά μου και να γίνω καλά» λέει ο 8χρονος.

Ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια του μικρού Αχμέτ Μπουράν Ατάτς. Ετοιμάζεται για το ταξίδι της ελπίδας στη Γερμανία. Για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο. Χωρίς τους γονείς του. Ο Ερντογάν τους έχει κατατάξει στη λίστα των αντικυβερνητικών. Ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή και στη μητέρα έχει απαγορευτεί η έξοδος από την Τουρκία.

«Αυτό το παιδί είναι μόνο 8 χρόνων. Ας πούμε ακόμη ότι ο πατέρας του είναι ένοχος. Ναι αλλά δεν πρέπει να πληρώσει αυτό το παιδί γι’ αυτό» λέει η μητέρα του και συνεχίζει:

«Ο όγκος έκανε μετάσταση στα πνευμόνια του, είπαν, και δεν είναι μικρός».

Οι γονείς του μικρού συνελήφθησαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016. Οι ίδιοι αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τους Γκιουλενιστές.

«Πραγματικά κάνω έκκληση, σας παρακαλώ πριν να είναι πολύ αργά, στείλτε τον πατέρα του. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η δικαστική διαδικασία. Τουλάχιστον μέχρι να συνέλθει κάπως το παιδί μου».

Το παιδί ταξίδεψε στην Κολωνία με τη συνοδεία της γιαγιάς του για τη θεραπεία του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top