Ξενοδοχείο κοστίζει μόλις 0,90 ευρώ τη μέρα αλλά με μία προϋπόθεση

Τι πρέπει να «θυσιάσουν» οι διαμένοντες

Ξενοδοχείο στην Ιαπωνία που κοστίζει 0,90 ευρώ
Δείτε στο video του Ruptly πώς είναι το εσωτερικό αυτού του ιδιαίτερου ξενοδοχείου

Πώς θα σας φαινόταν να πηγαίνατε σε ένα ξενοδοχείο και να πληρώνατε μόλις 0,90 ευρώ διαμονή ανά ημέρα; Πολύ καλό για να είναι αληθινό θα απαντούσαν πολλοί. 

Και όμως. Yπάρχει ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία το οποίο προσφέρει αυτή την τιμή στους εν δυνάμει επισκέπτες του αλλά με μία προϋπόθεση: Να θυσιάσουν την ιδιωτικότητά τους για 24 ολόκληρες ώρες.

Το ξενοδοχείο Asahi Ryokan που βρίσκεται στην περιοχή Fukuoka, προσφέρει δωμάτια με λιγότερο από ένα ευρώ στους επισκέπτες του, αρκεί να δεχτούν να βγουν με live streaming στο YouTube για μία ολόκληρη μέρα.

«Η ιδέα πίσω από αυτό είναι να διευθύνουμε ένα ξενοδοχείο το οποίο θα έχει έσοδα από το YouTube και όχι από τη χρέωση διαμονής στον πελάτη», αναφέρει η ιδιοκτήτριά του, Inoue Tetsuya, στο Ruptly.

Πελάτες του ξενοδοχείου που αποφάσισαν να βγάλουν στη «φόρα» τις ιδιωτικές τους στιγμές με αντάλλαγμα σχεδόν τζάμπα διαμονή, ανέφεραν στο Ruptly πως στην αρχή ανησυχούσαν για την ασφάλειά τους, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκαν ότι ήταν ένα καλό trade-off, καθώς δεν «κάνουν κάτι παράνομο».

Να σημειωθεί πως τα εν λόγω δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα, όπως για παράδειγμα πάτωμα τατάμι, χαλάκι ύπνου, τηλεόραση που μετατρέπεται σε τραπεζάκι του καφέ και air condition.

Οι χώροι της τουαλέτας και του ντουζ παραμένουν πριβέ και δε βγαίνουν σε «ζωντανή μετάδοση» στο YouTube.
Eπίσης απαγορεύεται το γυμνό, οι σεξουαλικές δραστηριότητες, ή ακατάλληλες πράξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top