Tης πέταξαν καναπέ στο κεφάλι

Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και συνέβη το μοιραίο

Ένα εξωπραγματικό ατύχημα συνέβη σε μια Λιθουανή, που ζει στη Σκωτία. Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και της έπεσε ένας καναπές στο κεφάλι. Σαν από θαύμα είναι ζωντανή...

«Θυμάμαι ότι ούρλιαζα πολύ, πολύ δυνατά.. 'Άρχισα να νιώθω κρύο. Όλο το σώμα μου είχε παγώσει..» δήλωσε χαρακτηριστικά με τον σύντροφό της, Ντανιέλ Φερέιρα να προσθέτει:

«Έκανε διάλειμμα όταν μου τηλεφώνησε και είπε ότι έβγαζε έξω τα σκουπίδια. Ξαφνικά σταμάτησε να μιλά…»

Πού να φανταστεί ο άνθρωπος τί έγινε. Η Εντίτα δεν απάντησε ποτέ γιατί μόλις είχε συμβεί το αδιανόητο. Ένας ουρανοκατέβατος, τριθέσιος καναπές την είχε συντρίψει...  

«Ήξερα ότι τα πόδια μου έσπασαν, γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ. Όταν συνήλθα ξανά, είδα τον καναπέ μπροστά μου...» εξομολογήθηκε η Εντίτα Μπουτκεβιτσιούτε.

Σκωτία: Στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της

Η 30χρονη Λιθουανή που ζει στο Αμπερντίν της  Σκωτίας, είχε άγιο. Πόδια, λεκάνη, σπονδυλική στήλη, πλευρά και πνεύμονας υπέστησαν ζημιές, αλλά έζησε.. και θα ξαναπερπατήσει.

Οι δύο ανεκδιήγητοι άντρες, 26 και 31 ετών, που εκτόξευσαν τον καναπέ χωρίς καν να κοιτάξουν κάτω, συνελήφθησαν. Η κοπέλα θα μείνει 3 μήνες στο νοσοκομείο. Παρότι θα περάσει δύσκολα Χριστούγεννα, ευχαριστεί το Θεό που είναι ζωντανή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top