Ο Τραμπ στο σώμα του «Ρόκι Μπαλμπόα» - Η viral φώτο του Αμερικανού Προέδρου

Με το γυμνασμένο στήθος του Σταλόνε απάντησε στις φήμες για την υγεία του

Ντόναλντ Τραμπ

Με μια μονταρισμένη φωτογραφία του στο twitter με το πρόσωπό του στο σώμα του Ρόκι Μπαλμπόα, θέλησε ο Αμερικανός πρόεδρος να περάσει το μήνυμα ότι είναι καλά στην υγεία του. 

«Μυστικό» check-up για τον Ντόναλντ Τραμπ – Η απάντηση του Λευκού Οίκου

Ο Τραμπ για την παραμπομπή του: «Σκέφτομαι σοβαρά να καταθέσω»

Στη φωτογραφία φαίνεται ο γυμνασμένος θώρακας του Σιλβέστερ Σταλόνε που φορά τη χρυσή ζώνη  του πρωταθλητή και τα μεγάλα κόκκινα γάντια για μποξ. Το πρόσωπο δεν είναι όμως του γνωστού ηθοποιού αλλά του Ντόναλντ Τραμπ… με το ύφος του σοβαρό και το βλέμμα του αγέρωχο.

Χωρίς να σχολιάσει τίποτα, ο Τραμπ προχώρησε στο εν λόγω tweet μετά τις εικασίες σχετικά με την υγεία του, έπειτα από μια αιφνίδια επίσκεψη σε στρατιωτικό νοσοκομείο κοντά στην Ουάσινγκτον στα μέσα Νοεμβρίου. Εικασίες που εξόργισαν τον 73χρονο μεγιστάνα. 
 

Χθες το βράδυ, μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές του στη Φλόριντα, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος επέκρινε τη φημολογία ότι υπέστη καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υποψίες κινήθηκαν μεταξύ άλλων από το γεγονός ότι δε φορούσε γραβάτα κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

«Και είναι αλήθεια, δε φορούσα γραβάτα. Γιατί να φορέσω γραβάτα, εάν το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να μου πουν ‘βγάλτε το πουκάμισό σας, κύριε, δείξτε μας αυτόν τον όμορφο θώρακα’» είπε, προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές του.

«Δεν έχουμε δει ποτέ ένα τέτοιο στήθος», συνέχισε.

Το φωτομοντάζ έγινε viral σε λίγες ώρες και σχολιάστηκε σήμερα, παραμονή της γιορτής των Ευχαριστιών. Διακοπές που ο Τραμπ θα περάσει με την οικoγένειά του στην πολυτελή κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top