Γαλλία:Aυτοπυρπολήθηκε μαθήτρια και πήδηξε από το παράθυρο του σχολείου της

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο- Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της

Στο βίντεο του Ruptly, πολίτες διαμαρτύρονται έξω από το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας για τον αυτοπυρπολισμό του φοιτητή στις αρχές Νοεμβίου

Μια μαθήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς αρχικά αυτοπυρπολήθηκε και κατόπιν πήδηξε στο κενό από την τάξη της, σε ένα λύκειο στο Βιλμόμπλ, στα προάστια του Παρισιού.

Η 18χρονη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έπεσε από το παράθυρο μιας αίθουσας του πρώτου ορόφου στο λύκειο Κλεμανσό. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται πολύ σοβαρή.

Το περιστατικό δεν έγινε παρουσία συμμαθητών της, ωστόσο αρκετά πρόσωπα ήταν παρόντα, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Δύο από αυτούς τους μάρτυρες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν να φτάσουν οι διασώστες, όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού.

Φοιτητής είχε αυτοπυρποληθεί για οικονομικά κίνητρα

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοπυρπόληση νεαρού Γάλλου από τις αρχές Νοεμβρίου. Η πρώτη φαίνεται ότι είχε πολιτικά και οικονομικά κίνητρα.

Στις 8 Νοεμβρίου ένας 22χρονος φοιτητής προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στη Λιόν. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο Facebook καταγγέλλοντας την πολιτική της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά τις πανεπιστημιακές σπουδές. Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top