Ισόβια στον δολοφόνο της Grace- Έκαναν έρωτα, τη στραγγάλισε και την έθαψε!

Βγήκαν ραντεβού μέσω Tinder και βρέθηκε θαμμένη μέσα σε βαλίτσα

Δείτε στο video του Reuters πλάνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή αλλά και τους γονείς της Grace Millane που δίνουν «το παρών» στη δίκη για τη δολοφονία της

Μετά από δίκη δύο εβδομάδων, σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 27χρονος Νεοζηλανδός για τη δολοφονία της Grace Millane, από το δικαστήριο του Όκλαντ.

Βγήκαν ραντεβού μέσω Tinder, τη στραγγάλισε και πήγε με άλλη

H 22χρονη Βρετανίδα, που ταξίδευε στον κόσμο μ’ ένα backpack μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο του Lincoln, γνώρισε τον μετέπειτα δολοφόνο της στο Tinder.

Η 22χρονη Grace Millane/ πηγή φώτο instagram

Στη Νέα Ζηλανδία που βρισκόταν, βγήκαν ραντεβού και στη συνέχεια έκαναν έρωτα. Μετά όμως, ο 27χρονος τη στραγγάλισε -σε τέτοιο βαθμό που έτρεξε αίμα από τη μύτη της-,  παρήγγειλε μια βαλίτσα από το ίντερνετ, έβαλε μέσα το άψυχό της σώμα και την έθαψε σε δάσος στην περιοχή Waitakere ranges. Πρωτίστως την είχε φωτογραφήσει νεκρή, με τρόπο ώστε να διακρίνονται τα απόκρυφα σημεία της. Αργότερα, βγήκε νέο ραντεβού με άλλη κοπέλα που γνώρισε επίσης μέσω Tinder!

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Grace: Η έκκληση του πατέρα της

Ο 27χρονος κρίθηκε ένοχος. Η απόφαση για την ποινή του θα ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Ο άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης, την οποία μάλιστα θα υποχρεούται να εκτίσει, χωρίς να έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση για τουλάχιστον 10 χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May your Friday sparkle ✨ #fridayfeeling

A post shared by millanegrace (@millanegrace) on

 

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία με δόλο. Ο δράστης ήθελε να  εκπληρώσει τις «νοσηρές σεξουαλικές του ορέξεις». Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του είχε ισχυριστεί ότι είχαν προχωρήσει σε άγριο σεξ και πως το θύμα τού είχε ζητήσει να σφίγγει με τα χέρια του τον λαιμό της. Έκανε ντουζ, κοιμήθηκε και μετά τη βρήκε στο πάτωμα. Ωστόσο,  δε θυμόταν τι είχε συμβεί. 

Ο κατηγορούμενος πάντως, στο άκουσμα της απόφασης ότι είναι ένοχος, δεν έδειξε κανένα συναίσθημα.

Η Grace Millane πέθανε στις 2 Δεκεμβρίου 2018, ανήμερα των γενεθλίων της που έμελλε να είναι και τα τελευταία της.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top