Μυστήριο με την εξαφάνιση της Grace: Η έκκληση του πατέρα της

Η 22χρονη δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής από το περασμένο Σάββατο

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Grace Millane που εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στη Νέα Ζηλανδία. Με μάτια βουρκωμένα ο πατέρας της κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της 22χρονης κόρης του να μιλήσει στις Αρχές.

Η Grace Millane από το Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, ταξίδευε μόνη της στη Νέα Ζηλανδία επί δύο ολόκληρες εβδομάδες, ακολουθώντας ένα γκρουπ έξι ατόμων που διέσχιζε τη Νότια Αμερική. Με το σακίδιό της στην πλάτη, έκανε αυτό που πάντα ήθελε. Γύριζε τον κόσμο.

Ξαφνικά όμως, η 22χρονη σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής. Την τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή ήταν το περασμένο Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, στο Όκλαντ. Από τότε άνοιξε η γη και την κατάπιε. Την επόμενη, ημέρα των γενεθλίων της, η Grace δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα και σε καμία κλήση, κάτι που θορύβησε ακόμα περισσότερο την οικογένειά της.

Συντετριμμένος, με «σπασμένη» φωνή, ο πατέρας της 22χρονης απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει μιλήσει με την κόρη του, να το πει στην ομάδα που ερευνά την εξαφάνιση της κόρης του.

«Χάσαμε κάθε επαφή μαζί της το περασμένο Σάββατο, 1η του Δεκέμβρη. Η οικογένειά μας ανησυχεί πολύ για την κατάσταση της Grace. Η κόρη μας είναι ένα αξιαγάπητο, εξωστρεφές πλάσμα, που αγαπά πολύ την οικογένειά της. Ποτέ δεν κόψει επαφή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως έχει καθημερινή επαφή και μιλά είτε με τη μητέρα της, είτε με εμένα και τα δύο της αδέρφια».


 

H τελευταία εικόνα της 22χρονης Grace. Δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία και τη δείχνει στις 19:15 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο Όκλαντ.

«Αυτό ήταν εντελώς ασυνήθιστο για τον χαρακτήρα της, ειδικά την ημέρα που ήταν και τα γενέθλιά της», δήλωσε ο ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Έτσι ξεκίνησε ολόκληρη εκστρατεία εντοπισμού της. Πάνω στην υπόθεση δουλεύουν περισσότεροι από 20 αστυνομικοί, προκειμένου να ερευνήσουν τι έχει συμβεί με τη νεαρή κοπέλα που τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Lincoln.

Στο Facebook, οι φωτογραφίες που δείχνουν την εξαφανισμένη κοπέλα έχουν γίνει χιλιάδες φορές share, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι έρευνες.

Μάλιστα η οικογένειά της έχει φτιάξει και μια νέα σελίδα με τίτλο «Help Find Grace», δηλαδή «Βοηθήστε να βρεθεί η Grace».

Οι Αρχές εκτιμούν, ότι όσο περνούν οι μέρες, τόσο μεγαλώνει η ανησυχία για την τύχη και την ασφάλεια της 22χρονης Grace.

Προς το παρόν όμως, οι έρευνές τους πέφτουν στο κενό.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top