Βγήκαν ραντεβού μέσω Tinder, τη στραγγάλισε και πήγε με άλλη

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της Grace Millane

Δείτε στο video του Reuters πλάνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή αλλά και τους γονείς της Grace Millane που δίνουν «το παρών» στη δίκη για τη δολοφονία της

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της Grace Millane. Η 22χρονη Βρετανίδα έκανε τον γύρο του κόσμου με backpack μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας, όταν μία μέρα εξαφανίστηκε στο Όκλαντ, της Νέας Ζηλανδίας. Μία εβδομάδα αργότερα, μετά από αγωνιώδη αναζήτηση, βρέθηκε νεκρή, το άψυχο σώμα της μέσα σε μία βαλίτσα.

Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που γνώρισε στο Tinder. Ο 27χρονος φέρεται να έκανε άγριο σεξ μαζί της και στη συνέχεια να τη στραγγάλισε. Την παράτησε νεκρή στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια πήγε σε ραντεβού με μία άλλη γυναίκα.

H άτυχη 22χρονη. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Στη δίκη, που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, οι κατήγοροι περιέγραψαν στους ενόρκους πώς η 22χρονη Grace στραγγαλίστηκε σε βαθμό που άρχισε να τρέχει αίμα από τη μύτη της.

Ο δολοφόνος της φέρεται να πέρασε μία ώρα σκεπτόμενος πώς θα ξεφορτωθεί το άψυχο κορμί της, ενώ παράλληλα έβλεπε σκληρό πορνό και τραβούσε φωτογραφίες του πτώματός της. Έψαχνε στο διαδίκτυο για «μεγάλες τσάντες» και μέρη να κρύψει το πτώμα.

Στη συνέχεια, με τη σορό να κείτεται στο πάτωμά του βγήκε έξω να αγοράσει μία μεγάλη βαλίτσα, ενώ βγήκε και για δεύτερο ραντεβού μέσω Tinder με άλλη κοπέλα.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και αρνείται ότι τη σκότωσε. Υποστηρίζει ότι η νεαρή Βρετανίδα πέθανε στο διαμέρισμά του και ότι στη συνέχεια έβαλε τη σορό της σε μία βαλίτσα και την έθαψε στο δάσος. Τη βρήκαν μία εβδομάδα αργότερα. 

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Grace: Η έκκληση του πατέρα της

H Grace μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο, ταξίδευε σε όλο τον κόσμο με το σακίδιο πλάτης της. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο θάνατος της Grace ήταν ατύχημα, προέκυψε από συναινετικό σεξ και ότι εκείνη του ζήτησε να βάλει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου οι Αρχές

Κάμερες από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας είχαν καταγράψει την Grace λίγο πριν την εξαφάνισή της να φιλά έναν άνδρα σε μπαρ και μετά να φεύγουν μαζί χεράκι-χεράκι.

Τον είχε συναντήσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Τinder, είχαν πάει πριν σε πολλά μπαρ μαζί, ενώ έστειλε μήνυμα και σε μία φίλη της αναφέροντας ότι το ραντεβού πήγαινε καλά.

Οι δυο τους έδειχναν να περνάνε καλά μαζί και να νιώθει άνετα ο ένας δίπλα στον άλλον. Ωστόσο, κανείς δε θα έβλεπε ξανά ζωντανή την Grace μετά από εκείνη τη συνάντηση.

Η τελευταία της εικόνα από κάμερα ασφαλείας

«Κάναμε άγριο σεξ»

«Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να μου δείχνει τι ήθελε να κάνουμε», είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιέγραψε πώς κατέληξαν στο πάτωμα με τη συνεύρεσή τους να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χτυπήματα και δαγκώματα.

«Μου ζήτησε να κρατήσω πιο σφιχτά τα χέρια της και στη συνέχεια μου είπε να τη σφίγγω στον λαιμό όλο και πιο δυνατά. Σε αυτό το σημείο τελειώσαμε και πήγα στο μπάνιο να κάνω ντους, γιατί ήμουν ιδρωμένος».

Λίγα λουλούδια και κεριά στη μνήμη τηε 22χρονης. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Ωστόσο, ο 27χρονος δεν κατάφερε να εξηγήσει στο δικαστήριο πώς πέθανε η Grace. «Το μόνο που θυμάμαι είναι να με παίρνει ο ύπνος στο ντους. Όταν ξύπνησα επέστρεψα στο κρεβάτι. Στην αρχή νόμιζα ότι η 22χρονη είχε φύγει και έτσι με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και την είδα ξαπλωμένη στο πάτωμα. Έτρεχε αίμα από τη μύτη της».

Η Grace Millane. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν τις αρχές. Οι κατήγοροι αναφέρουν πως όταν την είδε σε αυτή την κατάσταση, όχι μόνο δεν κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά άρχισε να ψάχνει στο ίντερνετ πώς θα ξεφορτωθεί το πτώμα της. Μάλιστα επισκέφτηκε και site με πορνό στο ίντερνετ, ενώ έστησε το νεκρό σώμα της 22χρονης με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται τα απόκρυφά της.

 Πηγή φωτογραφίας: Facebook

 Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Τραγική ειρωνία; Το πρωινό εκείνο ήταν τα γενέθλια της Grace. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης, που αναμένεται να διαρκέσει περίπου πέντε εβδομάδες, συνεχίζεται.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top