Μετακομίζει ο Τραμπ – «Στα τσακίδια» απαντά ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

«Πληρώνω εκατομμύρια δολάρια σε τέλη αλλά μου φέρονται άσχημα»

Τραμπ

Τέλος η Νέα Υόρκη για τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ανακοίνωσε χθες ότι μετακομίζει.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να αλλάξει τόπο μόνιμης διαμονής και από το κέντρο της Νέας Υόρκης να μετεγκατασταθεί στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα.

«Η οικογένειά μου και εγώ θα κάνουμε το Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα μόνιμη κατοικία μας», ανήγγειλε ο Τραμπ μέσω Twitter. «Παρά το γεγονός ότι πληρώνω εκατομμύρια δολάρια σε τέλη και φόρους σε τοπικό, δημοτικό και πολιτειακό επίπεδο, μου έχουν φερθεί πολύ άσχημα οι πολιτικοί ηγέτες της πόλης και της Πολιτείας», πρόσθεσε, αναφερόμενος στη Νέα Υόρκη.

«Ως πρόεδρος, θα είμαι πάντα εκεί για να βοηθάω τη Νέα Υόρκη και τους σπουδαίους ανθρώπους της Νέας Υόρκης. Θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

 

 

Το «παράπονο» του Τραμπ δεν έμεινε αναπάντητο από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε να πάει στα… τσακίδια. «Δεν είναι πως ο Ντόναλντ Τραμπ πλήρωνε ποτέ φόρους εδώ, ούτως ή άλλως. Όλος δικός σου, Φλόριντα», ήταν το σκληρό μήνυμα-απάντηση του Άντριου Κουόμο στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος Ντε Μπλέιζιο, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter συμβούλεψε τον Τραμπ: «Μη χτυπήσεις πέφτοντας πάνω στην πόρτα καθώς θα φεύγεις ή τίποτα τέτοιο».

Ο Τραμπ έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη, αρχικά στη συνοικία Κουίνς και κατόπιν στο Μανχάταν. 

Μέχρι σήμερα ο μεγιστάνας των ακινήτων που δραστηριοποιείται πολύ ενεργά στην αγορά της Νέας Υόρκης, δήλωνε τόπο μόνιμης κατοικίας του το διαμέρισμά του στον Trump Tower, στην Πέμπτη Λεωφόρο.

Ο ουρανοξύστης στην Πέμπτη Λεωφόρο στεγάζει, εκτός από το διαμέρισμά του, την έδρα του Trump Organization, της εταιρείας ακινήτων του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top