Μπήκε σε παιδικό σταθμό και έκοψε τον λαιμό 6χρονου αγοριού ενώ κοιμόταν

«Ο Σατανάς μου είπε να το κάνω!»

Ο 36χρονος που δολοφόνησε τον 6χρονο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι μόλις 6 ετών σε παιδικό σταθμό της Ρωσίας, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο κτίριο την ώρα που κοιμόταν με τα υπόλοιπα παιδάκια και του έκοψε τον λαιμό.

Ο δράστης που ταυτοποιήθηκε αμέσως μετά τον άγριο φόνο, ονομάζεται Denis Pozdeev και φέρεται να περνούσε κάποιους είδους ψυχωσικό επεισόδιο τη στιγμή της δολοφονίας.

Δείτε το video που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ρωσικές αρχές

«Ο Σατανάς μου είπε να το κάνω»

Το περιστατικό συνέβη στο Naryan-Mar, μία από τις βορειότερες πόλεις της Ρωσίας. Οι τοπικές αρχές απέφυγαν να δώσουν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες για τον σοκαριστικό φόνο, ωστόσο το Life.ru, αναφέρει πως ο 36χρονος δήλωσε πως σκότωσε το αγοράκι στο όνομα του Σατανά, επειδή του υποσχέθηκε αιώνια ζωή.

Το τηλεοπτικό κανάλι Baza ανέφερε πως ο δράστης ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά από το 2016, ενώ την ώρα που συνελήφθη από τις Αρχές φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο παρελθόν μάλιστα είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές, ενώ είχε κατηγορηθεί για υποκίνηση εξτρεμισμού, μετά τη δημοσίευση ναζιστικών συμβόλων στα social media.

Οι τοπικές αρχές ερευνούν πώς o άνδρας κατάφερε να εισβάλλει στον παιδικό σταθμό, αναφέροντας πως την ώρα της άγριας δολοφονίας υπήρχε φύλακας ιδιωτικής εταιρείας security στον χώρο, ο οποίος φέρεται να πέρασε τον 36χρονο δράστη για έναν από τους δύο γονείς του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top