«Τρολάρισμα» Τραμπ από την Κλίντον για την επιστολή προς Ερντογάν

«Μην είσαι π@π@@ς, εντάξει; Πάρε τους πυραύλους σου από την Κούβα»

Καθημερινές επιθέσεις από τον Τύπο και πολιτικούς αντιπάλους δέχεται ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, τις αμφισβητούμενες πρόσφατες αποφάσεις του και το Ουκρανία Γκέιτ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τρολάρισμα σε υπερθετικό βαθμό δέχεται ο Τραμπ μετά την επιστολή του με ποδοσφαιρική φρασεολογία προς τον Ερντογάν. Η Χίλλαρυ Κλίντον «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα επιστολή παρωδία του προέδρου Κέννεντυ προς τον Σοβιετικό ηγέτη Χρουτσόφ το 1962, την οποία επινόησε ο κωμικός Τζίμμυ Κίμμελ.

«Μην είσαι π@π@@ς, εντάξει; Πάρε τους πυραύλους σου από την Κούβα. Όλος ο κόσμος θα πει Ζήτω ο Χρουτσόφ. Είναι ο καλύτερος. Αλλά αν δεν το κάνεις όλος ο κόσμος θα πει τι μ@@@κας και θα αποκαλεί την σκ@@@@χώρα σου Σοβιετικό Πρόβλημα. Πραγματικά μου σπας τα α@@@@@. Θα σπάσουμε πλάκα αργότερα....» έγραψε ο Κίμμελ. 

Ο γιος Μπάιντεν μίλησε για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πολιτικής θύελλας

Ο Τραμπ είναι μόλις ο τέταρτος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία ο οποίος αντιμετωπίζει έρευνα για παραπομπή. 

Η νέα πολιτική θύελλα, το Ουκρανία Γκέιτ, ξέσπασε τον Ιούλιο όταν έγινε γνωστό τηλέφωνημά του στον πρόεδρο της χώρας, από τον οποίο ζήτησε να ερευνήσει εταιρικές σχέσεις του υιού Μπάιντεν, του αντιπροέδρου του Ομπάμα, με ουκρανική εταιρία. 

Ο γιός Μπάιντεν εμφανίστηκε και σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ABC λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και ότι δεν έκανε κάτι παράνομο. «Έκανα λάθος; Ίσως ναι στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων; Αλλά έκανα λάθος από ηθικής πλευράς. Φυσικά όχι» είπε ο ίδιος.

O Τραμπ θεωρεί την έρευνα που διενεργούν οι Δημοκρατικοί απάτη. «Αυτή είναι μια απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Δημοκρατικούς κατά του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και εναντίον μου. Ήταν ένα έξοχο τηλέφωνημα που είχα με τον Ουκρανό πρόεδρο» έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Τραμπ εγκαταλείπει την ιδέα να γίνει το G7 σε κλαμπ ιδιοκτησίας του 

Ο αμερικανός πρόεδρος εγκατέλειψε τελικά και το σχέδιο του να φιλοξενήσει το G7. Όμως έγραψε «πίστευα ότι έκανα κάτι πολύ καλό χρησιμοποιώντας το Γκολφ στο Μαιάμι για να υποδεχθώ του ηγέτες του G7».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top