Διαμέλισαν νεαρή στρίπερ και πέταξαν τα μέλη της από μπαλκόνι

Φρίκη στη Ρωσία

περιπολικό

Μία ανατριχιαστική δολοφονία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Ρωσίας. Άγνωστος δολοφόνησε μια 19χρονη στρίπερ, τη διαμέλισε και πέταξε τα μέλη της από μπαλκόνι.

Την ώρα μάλιστα που ο δράστης πετούσε το διαμελισμένο πτώμα, από κάτω, στην παιδική χαρά που υπάρχει εκεί, έπαιζαν νεαρά παιδιά που έπαθαν σοκ. 

Η 19χρονη στρίπερ

Όπως είπαν στην αστυνομία πρώτα πέταξαν μια σακούλα με τα ματωμένα ρούχα της άτυχης κοπέλας και μετά άρχισαν να πετούν σακούλες που μέσα είχαν μέλη της. Κάποιες από αυτές προσγειώθηκαν στη στέγη της εισόδου του 15όροφου κτιρίου.

«Ήταν τρομακτικό. Πρώτα πέταξαν μια σακούλα με τα ματωμένα ρούχα και μετά πέταξαν το κομμένο κεφάλι της», είπε ένας 15χρονος. 

Η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν 38χρονο ένοικο του πολυόροφου κτιρίου, από όπου πετάχτηκαν τα μέλη και έχει ξεκινήσει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη είχε σχέση μαζί του. 

Η κοπέλα εργαζόταν ως στρίπερ σε club της περιοχής. Φίλοι της είπαν πως είχε μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και έμενε με τη γιαγιά της. Έχουν ξεκινήσει μάλιστα έρανο για να μαζέψουν τα χρήματα για την κηδεία της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top