Προσφέρθηκε να της αλλάξει το σκασμένο λάστιχο και τη δολοφόνησε

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη φοιτήτρια

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη φοιτήτρια από τη Βραζιλία, όταν ο δολοφόνος της εμφανίστηκε μπροστά της σαν «Καλός Σαμαρείτης» και προσφέρθηκε να της αλλάξει το σκασμένο λάστιχο.

Η Mariana Bazza είχε πάει στο γυμναστήριο το πρωί της περασμένης Τρίτης αλλά όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, διαπίστωσε πως το λάστιχο είχε σκάσει.

H άτυχη 19χρονη. Φωτογραφία: Facebook

Τότε ήταν που βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει ο Rodrigo Pereira Alves. Ο 37χρονος που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμούς την πλησίασε και προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει. 

Φέρεται μάλιστα να το είχε σκίσει ο ίδιος νωρίτερα για να βρει ευκαιρία να την πλησιάσει. Το εν λόγω στιγμιότυπο έχει καταγραφεί και σε κάμερες ασφαλείας, που οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Σε αυτό φαίνεται ο δράστης να την πλησιάζει και στη συνέχεια η κοπέλα να μπαίνει στο όχημα και να το οδηγεί σε μία αλάνα στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Μία ώρα αργότερα το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί να φεύγει από την περιοχή. Οι Αρχές πιστεύουν πως στο τιμόνι του βρισκόταν ο απαγωγέας.
Εκτός πάντως από τις κάμερες ασφαλείας, η Marianna είχε προλάβει να τραβήξει κρυφά φωτογραφία τον δράστη, ενώ της άλλαζε το λάστιχο, την οποία πρόλαβε και έστειλε σε μέλη της οικογένειάς της και τον φίλο της.

Η Μarianna Bazza που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο.Φωτογραφία: Facebook

Ο σύντροφός της περιέγραψε στην αστυνομία πως η αγαπημένη του δε φαινόταν φοβισμένη όταν του έστειλε το εν λόγω στιγμιότυπο. «Μου την έστειλε απλά για να μου δείξει τι είχε συμβεί και να γελάσουμε με την κατάσταση. Της είπα ότι την αγαπώ».Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που συνομίλησε μαζί της.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η φοιτήτρια σταμάτησε να απαντά στα τηλέφωνα, ενώ το κινητό της δεν είχε σήμα. Μία μέρα αργότερα το άψυχο σώμα της βρέθηκε δεμένο με τα χέρια πίσω, ενώ τα μάτια της ήταν καλυμμένα με ύφασμα.Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να απαντήσει στο ερώτημα αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Σημάδια μέσα στο αυτοκίνητό της, έδειξαν πως προηγήθηκε πάλη, χωρίς ωστόσο να βρεθούν ίχνη αίματος και τρίχες από το θύμα.

Η 19χρονη κοπέλα ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς της έπαθαν σοκ όταν πληροφορήθηκαν τον θάνατό της.Φωτογραφία: Facebook

Ο δολοφόνος της Marianna συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα ενώ κρυβόταν από τις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημα. Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε περάσει 12 χρόνια στη φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα δολοφονίας, ληστεία και εκβιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος ένα μήνα πριν.

Το όμορφο κορίτσι ήταν μοναχοπαίδι. Οι γονείς της μόλις έμαθαν τι είχε συμβεί χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ώστε να αντιμετωπίσουν τη σοκαριστική ειδηση του θανάτου της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top