Apple: Αυτά είναι τα νέα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max – Πόσο κοστίζουν

Πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά

Τα νέα μοντέλα των iPhones της παρουσίασε η Apple κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην έδρα της, στην Καλιφόρνια.

Αυτή τη φορά η εταιρεία έχει «επενδύσει» στην καλύτερη ποιότητα κάμερας, σε πιο γρήγορους επεξεργαστές, περισσότερο χρώμα στην οθόνη και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία.

Τα brand new smartphones της Apple έρχονται επίσης σε πολλά και διαφορετικά χρώματα για όλα τα γούστα.

Τα χαρακτηριστικά τους

Διαθέτουν τρεις συνεργαζόμενες οπίσθιες κάμερες 12 megapixel και μία εμπρόσθια. Στόχος της Apple είναι τα νέα smartphones να μετατραπούν σε «εργαλεία» με τα οποία θα μπορεί κανείς να τραβά και να επεξεργάζεται επαγγελματικά video. Παράλληλα, σε μία προσπάθεια να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό, εισήγαγε για πρώτη φορά το night mode στην κάμερα. Τέλος, η selfie camera τους μπορεί πλέον να καταγράφει video σε slow motion, ενώ αναβαθμίστηκε στα 12 megapixels.

Τα νέα μοντέλα έχουν επίσης βελτιωμένες οθόνες Super Retina XDR OLED 5,8 και 6,5 ιντσών, ταχύτερο επεξεργαστή A13 Bionic και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας κατά τέσσερις έως πέντε ώρες.

Πόσο κοστίζουν και πότε θα κυκλοφορήσουν

Τα νέα μοντέλα iPhone, που διαδέχονται τα περυσινά iPhone XS, XS Max και XR και τα οποία θα έχουν αρχική τιμή 999 δολάρια (904 ευρώ περίπου) και 1.099 δολάρια (995 ευρώ) αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν σε ποικιλία χρωμάτων στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Επίσης η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία στις 30 Σεπτεμβρίου ενός φθηνότερου iPhone 11 με οθόνη 6,1 ιντσών, διπλή κάμερα 12 megapixel και με τιμή εκκίνησης 699 δολάρια, καθώς και νέων αναβαθμισμένων μοντέλων του Apple Watch (Series 5) και του iPad (με μεγαλύτερη πλέον οθόνη 10,2 ιντσών).


 

Και φυσικά το Twitter δεν έμεινε... «ασυγκίνητο» με τα σχόλια και το τρολάρισμα να πέφτουν «βροχή»

«Όταν δεν μπορείς να αγοράσεις το νέο iPhone»

«Όταν ο Tim Cook ανακοινώνει την τιμή του νέου iPhone»

 

«Mία από τις λειτουργίες του νέου iPhone»

 

«To iPhone που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά»

«To νέο iPhone»

 

 

«H κάμερα του νέου iPhone μοιάζει σαν σοκαρισμένο emoji»

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top